Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
Maličké koláčky rumáčky: S vůní rumu a tvarohovou nádivkou s rozinkami jsou dokonalé a zachutnají všem
Celerové karbanátky se šunkou a uzeným sýrem: Skvěle chutnají s bramborovou kaší, ale i studené ke svačince
Jablečný ocet jako účinný pomocník na kontrolu cukru v krvi: Dejte si panáka před vydatným jídlem a tělo vám poděkuje
Bylinkové brambory s krkovičkou z jednoho pekáčku: Rychlý a snadný oběd provoní slanina i čerstvé bylinky
Pěstujeme rajčata: Co dělat, když plody šednou, praskají nebo rajským hnědnou listy? Na každý problém je řešení
Karbanátky z brambor a balkánského sýru: Výborný teplý i studený oběd. Jídlo se hodí i jako pohoštění
Koláč z cukety: Skořicí vonící nadýchaný a vláčný moučník máte v troubě během pár minut, božsky chutná i politý čokoládou
Pět rybízových dezertů: Nepečený jogurtový řez s rybízem je krásně vláčný a zmrzlina s lehce nakyslou chutí báječně osvěží
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Perfektní buřtguláš nejen na chalupu: Buřty je dobré předem krátce orestovat a fígl je i ve správném množství cibule
Jak grilovat kuřecí maso? Podle těchto rad bude krásně propečené a úžasně šťavnaté, důležité je používat dokonale čisté nádobí
Pudinková bublanina z jednoho vejce: Nadýchaný a vláčný moučník plný ovoce je snadný a vhodný i pro pekařské začátečníky
Cikánské kuře: Jemně pikantní a šťavnaté maso pečené společně s bramborami hraje rozmanitými chutěmi všech ingrediencí