Pěstujeme rajčata: Jak správně zaštipovat zálistky a jak často? Díky jednoduchým radám nás čeká bohatá úroda
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
Celerový salát na chlebíčky: Celerem rozhodně nešetřete, chuť kromě majonézy a cibule doladí ještě jedna ingredience
Mini langoše ze zakysané smetany: Jemné těsto nechte pořádně vykynout a placky zprudka usmažte v pořádné vrstvě oleje
Letní ovocný piškot s tvarohem a pudinkem: Nadýchaný a vláčný dezert plný ovoce báječně osvěží a je snadný na přípravu
Dvacetiminutový těstovinový oběd: Vynikající jídlo plné masa a zeleniny je hotové za chvíli a zvládne ho i začátečník
Srdce na smetaně: Lahodné maso ve smetanové omáčce potřebuje delší dobu na přípravu a přidání smetany ve správný čas
Jahodový koláč s pudinkem a šlehačkou: Šťavnatý a nadýchaný dezert je třeba pořádně vychladit a krájet horkým nožem
Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření
Rychlé tvarohové knedlíky: Na jemné lehoučké těsto stačí jen tři ingredience a ovoce, knedlíky jsou hotové za pár minut
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Jak na kuře na paprice i pro začátečníky: Pomůže snadný recept i fígl s vmícháním smetany, aby bylo jídlo perfektní
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole