Bramborový gulášek: Na dokonale sladěnou harmonii výrazných chutí a vůní stačí pár ingrediencí, důležité je nešetřit cibulí
Legendární lahůdkářství Zlatý Kříž opět otevřelo: Tradiční chlebíček stojí 49 Kč, v nabídce je ale i verze vepřo-knedlo-zelo
6 foto Hodnocení 1× Husa, kachna nebo kuře? Jakou drůbež vybrat k pečení a jaké jsou mezi nimi rozdíly 8. 11. 2024
4 foto Hodnocení 11× Jak na domácí sádlo a křupavé škvarky bez námahy? Sáhněte po pomalém hrnci 15. 11. 2024
17 foto Hodnocení Desatero rad na téma kapr: Z rybníku na stůl aneb odpovědi na nejčastější otázky 5. 11. 2024
8 foto Hodnocení 609× Čím potírat kynuté těsto před pečením? Tipy pro dokonale zlatavou a lesklou kůrku 4. 11. 2024
6 foto Hodnocení 50× Jak péct v sáčku na pečení? Díky němu zachováte šťavnatost a chuť masa i zeleniny 4. 11. 2024
5 foto Hodnocení 8× Jak nakrájet maso na guláš? Víme, jak dosáhnout dokonale šťavnatého jídla 3. 11. 2024
9 foto Hodnocení 5× Jaké koření se hodí na vepřové maso? Přinášíme tipy pro skvělou chuť i vůni jídla 3. 11. 2024
4 foto Hodnocení 352× 3 chyby při pečení husy: Jak docílit měkkého a šťavnatého masa i křupavé kůrky 3. 11. 2024
6 foto Hodnocení 28× Máslo za výhodnou cenu? Naučte se ho bez ztráty kvality zamrazit 12. 11. 2024
9 foto Hodnocení 1× Jak poznat upečený koláč? Začátečníkům pomůže snadný test se špejlí nebo párátkem 1. 11. 2024
5 foto Hodnocení Jak připravit dokonalou galaretku? Tradiční želatinový dezert má mnoho variant 1. 11. 2024
11 foto Hodnocení 13× Jak poznat, že jsou škvarky hotové? Rozhodující je barva, chuť i křupavost 1. 11. 2024
17 receptů 17 receptů na jídla pro nečekané návštěvy: Jak snadno a rychle připravit pochoutky 1. 11. 2024
6 foto Hodnocení 20× Co použít místo drahého másla? Vyzkoušejte sádlo, margarín nebo třeba obyčejný jogurt 1. 11. 2024
6 foto Hodnocení 44× Jak nakrájet hovězí maso na španělské ptáčky? Správný postup je klíčem k úspěchu 30. 10. 2024
Hodnocení 31× Koroptev na talíři: Tipy a triky na její zpracování i využití delikátního masa 30. 10. 2024
8 foto Hodnocení 2× Jak zpracovat maso z vysoké? Jak s ním zacházet a čím je specifické 29. 10. 2024
5 foto Hodnocení 8× Srnčí maso a jeho specifika: Čím se liší od ostatních druhů zvěřiny a jak ho zpracovat 22. 10. 2024
6 foto Hodnocení 24× Jak nejlépe zahustit kuře na paprice? Možností je několik a jde to i bez mouky 26. 10. 2024