Jedlé muchomůrky

lemarti Kuchařka: lemarti

Studená kuchyně 26 názorů

Suroviny

3 vajíčka
3 rajčata
tuňák va vlastní štávě
1 lžíce pomazánkového másla bez příchuti
1 lžíce bílého jogurtu
sůl
pepř
zelené tabasco
majonéza
pažitka
Recept si zatím oblíbilo 31 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejdřív si uvaříme vejce.

  2. Až vychladnou, tak je oloupeme, 1/3 zvrchu odřízneme, žloutek opatrně vydlabeme a dáme do misky. Do misky dáme malou plechovku tuňáka, lžíci pomazánkového másla, lžíci jogurtu, sůl, pepř a pár kapek tabasca. Vše důkladně utřeme do hladka.

  3. Z rajčat také odkrojíme 1/3 z vrchní části a vydlabeme.

  4. Směsí z tuňáka naplníme vejce.

  5. Na talířek dáme nasekanou pažitku, položíme na něj vejce, přikryjeme kloboučkem z rajčete a uděláme majonézou tečky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 29 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jedlé muchomůrky

1 2

Tématické fráze: muchomurka ruzova muchomůrky muchomůrky z vajíček muchomůrky z vajec muchomůrka z vajíčka muchomůrka muchomurka ruzova recept muchomůrky recept muchomurka ružova recepty muchomůrka z rajčete muchomůrka červená muchomůrky z rajčat muchomůrka z rajčat muchomůrka červená recept mochomůrka růžová muchomůrka z vejce muchomůrka recept jedlá mochomurka muchomůrka z vajec jedlé recepty

Zapomněl/a jsem heslo