Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
8 foto Hodnocení 610× Čím potírat kynuté těsto před pečením? Tipy pro dokonale zlatavou a lesklou kůrku 4. 11. 2024
6 foto Hodnocení 93× Jak péct v sáčku na pečení? Díky němu zachováte šťavnatost a chuť masa i zeleniny 4. 11. 2024
5 foto Hodnocení 8× Jak nakrájet maso na guláš? Víme, jak dosáhnout dokonale šťavnatého jídla 3. 11. 2024
4 foto Hodnocení 353× 3 chyby při pečení husy: Jak docílit měkkého a šťavnatého masa i křupavé kůrky 3. 11. 2024
9 foto Hodnocení 7× Jaké koření se hodí na vepřové maso? Přinášíme tipy pro skvělou chuť i vůni jídla 3. 11. 2024
6 foto Hodnocení 28× Máslo za výhodnou cenu? Naučte se ho bez ztráty kvality zamrazit 12. 11. 2024
9 foto Hodnocení 1× Jak poznat upečený koláč? Začátečníkům pomůže snadný test se špejlí nebo párátkem 1. 11. 2024
5 foto Hodnocení 6× Jak připravit dokonalou galaretku? Tradiční želatinový dezert má mnoho variant 1. 11. 2024
11 foto Hodnocení 15× Jak poznat, že jsou škvarky hotové? Rozhodující je barva, chuť i křupavost 1. 11. 2024
17 receptů 17 receptů na jídla pro nečekané návštěvy: Jak snadno a rychle připravit pochoutky 1. 11. 2024
6 foto Hodnocení 26× Co použít místo drahého másla? Vyzkoušejte sádlo, margarín nebo třeba obyčejný jogurt 1. 11. 2024
6 foto Hodnocení 45× Jak nakrájet hovězí maso na španělské ptáčky? Správný postup je klíčem k úspěchu 30. 10. 2024
Hodnocení 1012× Koroptev na talíři: Tipy a triky na její zpracování i využití delikátního masa 30. 10. 2024
8 foto Hodnocení 6× Jak zpracovat maso z vysoké? Jak s ním zacházet a čím je specifické 29. 10. 2024
5 foto Hodnocení 12× Srnčí maso a jeho specifika: Čím se liší od ostatních druhů zvěřiny a jak ho zpracovat 22. 10. 2024
6 foto Hodnocení 17× Králík na smetaně po staročesku: Připravte si tradiční lahůdku české kuchyně 23. 10. 2024
6 foto Hodnocení 33× Jak nejlépe zahustit kuře na paprice? Možností je několik a jde to i bez mouky 26. 10. 2024
9 foto Hodnocení 10× Čím a jak vymazat formu na pečení? Osvědčené metody pro každý typ moučníku 23. 10. 2024
11 foto Hodnocení 18× Desatero rad na téma škvarky: Využijete je na pomazánky, při pečení i do sladkých pokrmů 3. 11. 2024
7 foto Hodnocení 58× Divočák na talíři: Jak správně zpracovat a připravit toto výrazné zvěřinové maso 21. 10. 2024