Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
9 foto Hodnocení 7× Co dát do řídkého krému, aby zase ztuhl? Záleží na tom, jaký krém připravujeme 14. 5. 2025
6 foto Hodnocení 3× Zmrzliny jsou letní osvěžení. Hýří všemi barvami a chutěmi, co si umíme představit 19. 6. 2025
7 foto Hodnocení 1× Časté otázky na téma, jak vařit a péct v horku: Volíme rychlost a jednoduchost 15. 6. 2025
51 foto Hodnocení 1× Galerie nápadů na sladké i slané dortové dekorace, které si můžeme sami připravit 15. 6. 2025
5 foto Hodnocení 8× Roláda Kardinál ze dvou druhů těst je tak nadýchaná, že se rozplývá na jazyku 13. 6. 2025
7 foto Hodnocení 2× Jak nakrájet listové těsto na trojúhelníky? Požadované tvary připravíme snadno 17. 4. 2025
16 receptů 16 pokrmů se sezamem: Maličká semínka mají velkou roli ve slané i sladké kuchyni 12. 6. 2025
5 foto Hodnocení 2× Lesní jahody jsou drobné, ale vynikají výraznou chutí a vůní, které nikdo neodolá 11. 6. 2025
14 foto Hodnocení 37× Jak udělat jahodový rozvar na dort? Stačí 3 ingredience, ale výsledek stojí za to 10. 6. 2025
8 foto Hodnocení 2× Čím potírat různá těsta před upečením a po upečení? Máme na výběr několik možností 12. 6. 2025
12 foto Hodnocení 2× Molekulární kuchyně je vysoká gastronomie, která si hraje se skupenstvím potravin 8. 6. 2025
6 foto Hodnocení 6× Placky ze zbytků po obalování: Zpracujeme vše, co zbylo, a ještě si pochutnáme 7. 6. 2025
7 foto Hodnocení 7× Retro jahodový koktejl už nekupujeme v mléčném baru: Nápoj připravíme doma 7. 6. 2025
7 foto Hodnocení 17× Palačinky pečené na plechu jsou trendem poslední doby: Ušetří nám spoustu práce 6. 6. 2025
8 foto Hodnocení 12× Co s přešlehanou šlehačkou? Rozhodně ji nevyhazujeme a pokusíme se chybu napravit 2. 6. 2025
45 foto Hodnocení 12× Galerie sladkých moučníků ke Dni otců: Každý táta má rád sladké, jen to nepřizná 5. 6. 2025
7 foto Hodnocení 1× Aromata a jejich využití: Přírodní i syntetické příchutě zvýrazňují chuť i vůni 25. 5. 2025
9 foto Hodnocení 6× Třešně jsou nekorunovanými královnami léta. Chutí a vůní vládnou sladké kuchyni 3. 6. 2025
7 foto Hodnocení 3× Jak vypadá sražené těsto? Chyby jsou vidět, po upečení už je na nápravu pozdě 19. 5. 2025