Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
6 foto Hodnocení 25× Jak udělat, aby byl dort rovný? Korpus se tvaruje při pečení i po vyndání z trouby 31. 10. 2024
8 foto Hodnocení 14× Punčové řezy: Vychutnejte si šťavnatý retro zákusek s vůní rumu a chutí punče 23. 10. 2024
8 foto Hodnocení 5× Zelná náplň do valašských koláčů: Netradiční náplň v tradičním sladkém pečivu 20. 10. 2024
12 foto Hodnocení 12× Jakou mouku koupit na cukroví? Dáte přednost hladké nebo polohrubé mouce? 22. 10. 2024
6 foto Hodnocení 6× Lískové ořechy ve sladké kuchyni: Výborná chuť a vůně lískáčů vás nadchne 21. 10. 2024
6 foto Hodnocení 7× Jakou mouku na perníčky? Pro rovný a hladký povrch perníčků máme jedinou volbu 22. 10. 2024
6 foto Hodnocení 13× Jaká mouka se používá na co? Poradíme vám, kam kterou mouku nejlépe použít 17. 10. 2024
15 foto Hodnocení 8× Kouzlení s polevami: Jaké jsou možnosti dekorování čokoládou, fondánem a bílkovou polevou 17. 10. 2024
8 foto Hodnocení 5× Co nakoupit na Vánoce předem? Nákupy naplánujeme, abychom měli vše potřebné doma 28. 10. 2024
8 foto Hodnocení 15× Svatomartinské rohlíčky: Tradiční pečivo se peče z různých těst a s různými náplněmi 26. 10. 2024
62 foto Hodnocení 1× Dorty s motivy přírody: Je libo les, moře, zahrádku nebo louku s květinami? 13. 10. 2024
Video Hodnocení 24× Řízek Ondráš je jídlo pro chlapy. Plněným bramborákem žádný z nich nepohrdne 14. 10. 2024
6 foto Hodnocení 8× Kdy vyndat piškot z trouby? Musíme si všímat malých detailů během pečení 14. 10. 2024
9 foto Hodnocení 10× Ochucené šlehačky: Znáte karamelovou, čokoládovou, vanilkovou nebo jahodovou? 23. 10. 2024
6 foto Hodnocení 14× Co dělat se sraženým těstem? Zkusíme chybu napravit ještě před vložením do trouby 21. 10. 2024
5 foto Hodnocení 18× Kardinálův řez je nadýchaný moučník. Budete se s ním vznášet jako na obláčku 1. 10. 2024
6 foto Hodnocení 1× Který cukr dávat do krémů? Na konzistenci záleží, proto volíme ten nejjemnější 10. 10. 2024