Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
4 foto Hodnocení 10× Jak připravit perníkový adventní věnec. Poradíme vám s postupem 25. 11. 2023
5 foto Hodnocení 2× Desatero rad a tipů na odlehčené Vánoce: Jak si užít vánoční svátky a nepřibrat 16. 11. 2023
4 foto Hodnocení 25× Slaný mousse je nadýchaná dobrota: Může ozdobit chlebíčky a jednohubky 21. 11. 2023
Hodnocení 16× Jedlý papír je jeden ze způsobů moderního zdobení dortů, zákusků a perníčků 9. 11. 2023
Hodnocení 2× Jak udělat do perníčků dírky na zavěšení. Tipy na výrobu perníkové dekorace 24. 10. 2023
Hodnocení 6× Jaký vliv mají kypřidla na těsta. Některá se musí nechat rozležet v chladu 16. 11. 2023
4 foto Hodnocení 8× Domácí čokoláda s ořechy a ovocem: Tip na úžasnou dobrotu nebo jedlý dárek 13. 11. 2023
4 foto Hodnocení 30× Medový karamelový dort s krémem a ořechy: Víte, odkud pochází a jak se připravuje? 14. 11. 2023
4 foto Hodnocení 83× Kvíz na téma retro zákusky: Vyzkoušejte své znalosti o sněhových dezertech 19. 11. 2023
4 foto Hodnocení 12× Desatero na téma vánoční zvyky a tradice: Některé z nich dodržujeme dodnes 15. 11. 2023
4 foto Hodnocení 15× Kalendář vánočního pečení: Jak se připravit na pohodové pečení cukroví 12. 11. 2023
Hodnocení 3× Z jakého masa se vyrábí šunka? Podmínkou je kvalitní maso bez viditelného tuku 17. 10. 2023
4 foto Hodnocení 24× Jak nakoupit na sladké vánoční pečení. Rady a tipy, aby nic nechybělo 12. 11. 2023