Jak bude otevřeno na státní svátek 8. května: Detailní přehled otevírací doby obchodů na Den vítězství
Řízky z býčích žláz: Zapomenutá delikatesa má jemné maso podobné kuřecímu a před obalením potřebuje mléčnou lázeň
Snadný trik, jak vypěstovat rajčata z jednoho plodu ze supermarketu: Do 15 dnů máte vzrostlé sazeničky a prakticky zadarmo
4 foto Hodnocení 8× Perník pro začátečníky: S čokoládou, jablky nebo s oříšky se vám povede dokonalý moučník 22. 9. 2023
Hodnocení 11× Jak navinout těsto na válec - trdlo: Chce to trpělivost, trochu šikovnosti a půjde to snadno 19. 9. 2023
Hodnocení 35× Zakysaná smetana je báječnou surovinou. Máme pro vás 6 tipů na její využití 9. 10. 2023
4 foto Hodnocení 58× Jak péct svatební koláčky: Poradíme vám, jaké si máte připravit těsto a náplně 11. 10. 2023
Hodnocení 8× Čím vysypat plech, formy nebo formičky? Jak na to, aby se těsto nepřichytilo 5. 10. 2023
Hodnocení 69× Jak namotat těsto na kremrole na kovové trubičky: Jde to s proužky i s válečky těsta 19. 9. 2023
4 foto Hodnocení 26× Vysoký patrový dort je na oslavě hlavní dekorací: Poradíme i začátečníkům 19. 9. 2023
Hodnocení 84× Jak připravit zakysanou smetanu ze dvou ingrediencí: Nic jednoduššího nenajdete 7. 10. 2023
Hodnocení 4× Alkohol v těstě, v koláčích a ve sladkých krémech: Mohou takový moučník konzumovat i děti? 8. 10. 2023
4 foto Hodnocení 46× Jak ozdobit ovocný dort želatinou. Ovoce bude vypadat jako zalité do skla 17. 9. 2023
5 foto Hodnocení 38× Jak upéct jednoduché sušenky. Tuto dobrotu zvládnou i začátečníci 16. 9. 2023
4 foto Hodnocení 50× Desatero rad na téma noky a nočky: Seznámíme vás s jejich přípravou, podáváním a uchováním 16. 9. 2023
Hodnocení 19× Plíčky na smetaně, pajšl, jsou tradičním jídlem, milovaným i nenáviděným 20. 7. 2023
Hodnocení 66× Jak připravit čokoládovou polevu se zakysanou smetanou. Skvěle se krájí a výborně chutná 20. 9. 2023