Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Hodnocení 1× Vysvědčení je hodnocení dětí za ukončení školního roku. Zaslouží si oslavu a dárek 11. 6. 2025
10 foto Hodnocení 4× Co ochutnat na Slovensku? Bryndzové halušky, lokše, škvarkové pagáče a prívarok 11. 6. 2025
9 foto Hodnocení 10× Nápoje, které nás ochladí v horkých dnech: Podáváme je vlažné, studené i ledové 28. 7. 2025
Hodnocení 1× Jak tvarovat nepečené cukroví? Těsto lze tvarovat ručně nebo ve formičkách 20. 5. 2025
6 foto Hodnocení 1× Vaření a pečení na otevřeném ohni v přírodě je zábavné a plné dobrodružství 25. 6. 2025
7 foto Hodnocení 1× Domácí výroba aromat: Použijeme prášek, výluh nebo pastu z aromatických surovin 14. 6. 2025
9 foto Hodnocení 7× Co dát do řídkého krému, aby zase ztuhl? Záleží na tom, jaký krém připravujeme 14. 5. 2025
6 foto Hodnocení 3× Zmrzliny jsou letní osvěžení. Hýří všemi barvami a chutěmi, co si umíme představit 19. 6. 2025
7 foto Hodnocení 1× Časté otázky na téma, jak vařit a péct v horku: Volíme rychlost a jednoduchost 15. 6. 2025
51 foto Hodnocení 1× Galerie nápadů na sladké i slané dortové dekorace, které si můžeme sami připravit 15. 6. 2025
5 foto Hodnocení 8× Roláda Kardinál ze dvou druhů těst je tak nadýchaná, že se rozplývá na jazyku 13. 6. 2025
7 foto Hodnocení 2× Jak nakrájet listové těsto na trojúhelníky? Požadované tvary připravíme snadno 17. 4. 2025
14 foto Hodnocení 32× Jak udělat jahodový rozvar na dort? Stačí 3 ingredience, ale výsledek stojí za to 10. 6. 2025
8 foto Hodnocení 2× Čím potírat různá těsta před upečením a po upečení? Máme na výběr několik možností 12. 6. 2025
16 receptů 16 pokrmů se sezamem: Maličká semínka mají velkou roli ve slané i sladké kuchyni 12. 6. 2025
5 foto Hodnocení 1× Lesní jahody jsou drobné, ale vynikají výraznou chutí a vůní, které nikdo neodolá 11. 6. 2025
12 foto Hodnocení 2× Molekulární kuchyně je vysoká gastronomie, která si hraje se skupenstvím potravin 8. 6. 2025
6 foto Hodnocení 4× Placky ze zbytků po obalování: Zpracujeme vše, co zbylo, a ještě si pochutnáme 7. 6. 2025
7 foto Hodnocení 7× Retro jahodový koktejl už nekupujeme v mléčném baru: Nápoj připravíme doma 7. 6. 2025
7 foto Hodnocení 17× Palačinky pečené na plechu jsou trendem poslední doby: Ušetří nám spoustu práce 6. 6. 2025