Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
11 foto Hodnocení 1× Brambory jako přílohu můžete připravit mnoha způsoby. Necháte se inspirovat? 15. 9. 2024
14 foto Hodnocení 12× Chilli con carne: Naučte se s námi syté a zahřívací jídlo do chladných dnů 13. 9. 2024
5 foto Hodnocení 366× Kterou mouku dát do bramborových knedlíků? Při správném výběru zůstanou kypré 13. 9. 2024
7 foto Hodnocení 113× Houbový guláš byl oblíbeným jídlem našich babiček. Naučte se ho spolu s námi 13. 9. 2024
7 foto Hodnocení 8× Proč praská těsto při pečení? Nestojí za tím pouze málo propracované ingredience 19. 9. 2024
16 foto Hodnocení 4× Kterou mouku použít do křehkého těsta? Radíme začátečníkům i pokročilým 11. 9. 2024
6 foto Hodnocení 20× Kdy přidat ocet do omáčky? Načasování je důležité stejně jako jeho množství 9. 9. 2024
9 foto Hodnocení 11× Pirohy: Jak připravit různé druhy této pochoutky? Tipy pomohou nejen začátečníkům 9. 9. 2024
4 foto Hodnocení 3× Jak usušit cherry nebo jiná drobná rajčátka? Zachovejte jejich plnou chuť 4. 9. 2024
Hodnocení 8× Jak sušit jablka bez sušičky? Máme pro vás další vhodné způsoby jejich sušení 6. 9. 2024
Hodnocení 14× Ovocné kůže, každoroční letní hit: Víte, jak je správně připravit a použít? 4. 9. 2024
7 foto Hodnocení 20× Švestkový kompot využijete nejen jako dobrotu, ale také při pečení moučníků 8. 9. 2024
5 foto Hodnocení 3× Pikantní brynzu můžete využít do mnoha pokrmů. Malý přehled napoví 5. 9. 2024
4 foto Hodnocení 51× Bedly jsou oblíbeným houbařským úlovkem. Umíte je bezpečně poznat a chutně upravit? 30. 8. 2024
8 foto Hodnocení 50× Zelená rajčata, která už neuzrají, můžete zpracovat do čalamád nebo jiných zavařenin 28. 8. 2024
Hodnocení 2× Z pobytu v přírodě si můžeme přinést znečistěné oblečení od trávy, pryskyřice nebo ptačího trusu 28. 8. 2024
7 foto Hodnocení 6× Vypěstovat chilli papričky zvládnete i v květináči. Nabízíme malý přehled jejich využití 26. 8. 2024
8 foto Hodnocení 192× Rajskou omáčku můžete uvařit i z čerstvých rajčat. Využijte postup podle našich babiček 25. 8. 2024