Marinovaný kuřecí stehenní plátek: Šťavnaté maso nádherně voní a díky pikantní marinádě je hotové do deseti minut
Jak nakrájet cibuli bez pláče: Známe účinné rady a kuchyňské triky, které zabrání pálení očí a ušetří nervy i čas
Jak upéct šťavnatou sekanou, aby nepopraskala? Pomůže správné tvarování, obyčejná voda i dobře nastavená trouba
7 foto Hodnocení Dresinky doplní chuť salátů nebo teplých jídel. Ty připravené doma jsou nejlepší 15. 7. 2025
16 foto Hodnocení Začátečníci někdy tápou, jak nachystat jablka do štrúdlu. Poradíme, jak postupovat 15. 7. 2025
12 foto Hodnocení 57× Cuketové placky s námi zvládne i začátečník. Osvojte si jednoduchý postup 26. 7. 2025
8 foto Hodnocení 3× Malinová marmeláda patří k nejchutnějším zavařeninám. Naučíme vás ji 27. 7. 2025
6 foto Hodnocení 3× Aby vám hořká okurka nezkazila oběd, vyzkoušejte několik tipů k nápravě 24. 7. 2025
5 foto Hodnocení 3× Urodilo se vám hodně okurek? Přečtěte si naše tipy a nápady, jak je upotřebit 22. 7. 2025
10 foto Hodnocení 211× Máte hodně černého rybízu nebo josty a nevíte, jak ovoce upotřebit? Poradíme 8. 7. 2025
10 foto Hodnocení 1× Rybíz má v kuchyni široké uplatnění, je skvělý nejen do bublanin a marmelád 20. 7. 2025
7 foto Hodnocení 3× Jaký škrob přidat do staročeského žahouru? Poradíme nejen začátečníkům 7. 7. 2025
10 foto Hodnocení 108× Nevíte, kolik cukru dát do rybízové marmelády? Začátečníkům poradíme 16. 7. 2025
6 foto Hodnocení 28× Co ochutnat v Pelhřimově a v jeho blízkém okolí? Inspirujte se našimi tipy 2. 7. 2025
6 foto Hodnocení 15× I smažení lívanců má pravidla, která by se měla dodržet, aby se dobrota povedla 6. 7. 2025
10 foto Hodnocení 15× Třešně zavařené bez vody jsou výborné jako polotovar nebo ozdoba pohárů 5. 7. 2025
7 foto Hodnocení 2× V červenci nastává hlavní sklizeň a zpracování letních druhů ovoce, zeleniny i bylin 4. 7. 2025
6 foto Hodnocení 1× Dáváte přednost zmrzlině mléčné, sorbetu nebo nanukům? Připravte si je sami doma 29. 6. 2025
7 foto Hodnocení 26× Jak sušit meruňky, aby nezhnědly? Poradíme nejen začátečníkům, jak na to 19. 6. 2025