Gottovy koule: Tyhle retro nepečené kuličky z pudinku a piškotů miloval i Karel Gott, v dětství jsem je zbožňovala
Zuzana Bubílková prozradila, jak vypadá její bramborový salát: Tímto způsobem si ho určitě nepřipravuje nikdo na světě
Báječná vosí hnízda podle Josefa Maršálka: Spojení ořechového těsta s vaječňákem a lineckým zajistí perfektní výsledek
4 foto Hodnocení 1× Nevíte, co s nasbíranými václavkami? Poradíme, na co se tyto houby nejvíce hodí 29. 9. 2025
5 foto Hodnocení 1× Znáte růžovku neboli masák? Je to vynikající houba, která se uplatní v kuchyni 27. 9. 2025
11 foto Hodnocení 6× Křemenáč je kvalitní houba našich lesů. V kuchyni má všestranné využití 28. 9. 2025
9 foto Hodnocení 9× Vysoce ceněná kopřivová semínka poměrně snadno nasbíráte sami. Dokud je ještě čas 25. 9. 2025
8 foto Hodnocení 94× Pojďte si s námi uvařit šípkovou omáčku. Je pikantní i lahodně nasládlá 22. 9. 2025
16 foto Hodnocení 20× Upéct jablečný štrúdl z listového těsta s námi dokáže i úplný začátečník 20. 9. 2025
7 foto Hodnocení 2× Připravit houby na bezpečné zamrazení můžete povařením nebo podušením 16. 9. 2025
5 foto Hodnocení 27× Kořenovou zeleninu pod svíčkovou se vyplatí připravit do zásoby 19. 9. 2025
11 foto Hodnocení 9× Švestkové knedlíky jsou hitem začínajícího podzimu. Z jakého těsta je máte nejraději? 19. 9. 2025
7 foto Hodnocení 32× Srbské rizoto podle nás dokáže uvařit i začátečník. Zkusíte to s námi? 13. 9. 2025
8 foto Hodnocení 4× Potřebujete při obalování nahradit strouhanku? Přinášíme několik tipů 12. 9. 2025
13 foto Hodnocení 27× Jablečnou přesnídávku s pudinkem s námi zvládne i naprostý začátečník 11. 9. 2025
7 foto Hodnocení 1× Dopřejte dětem zážitkovou gastronomii. Upečte si společně brambory v popelu 11. 9. 2025
9 foto Hodnocení 1× To nejlepší z babiččina zářijového receptáře: Využijte bohatou hojnost úrody 15. 9. 2025
4 foto Hodnocení 12× Křen k masu je skvělá pochutina. Víte, jak jej připravit a uchovat? 8. 9. 2025
Hodnocení 23× Čím potírat kynuté těsto po upečení? Potření ovlivní kůrku a pečivo získá lesk 3. 9. 2025