Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
7 foto Hodnocení 26× Jak sušit meruňky, aby nezhnědly? Poradíme nejen začátečníkům, jak na to 19. 6. 2025
7 foto Hodnocení 12× Potřebujete nakrájet dort tak, aby se neporušila poleva? Poradíme 27. 6. 2025
5 foto Hodnocení 43× Dort nebo řezy s ovocem a želatinou jsou krásnou ozdobou stolu. Poradíme s přípravou 16. 6. 2025
4 foto Hodnocení 21× Krém zahuštěný želatinou mnohem lépe drží tvar. A zvládnou ho i začátečníci 21. 6. 2025
5 foto Hodnocení 5× Zaskočilo vás, že želatina tuhne dlouho? Odpovědi najdete v našem článku 18. 6. 2025
6 foto Hodnocení Typicky letní bazalku nepoužívejte jen v omáčce na špagety, možností je mnohem více 19. 6. 2025
7 foto Hodnocení 349× Aby marmeláda zhoustla, nemusíte mít jen kupovaný pektin. Víme, jak ho nahradit 4. 6. 2025
11 foto Hodnocení 1× Červen je bohatý na suroviny do kuchyně. Babiččin receptář to dokazuje 25. 5. 2025
15 foto Hodnocení Slané muffiny: Prima chuťovka k svačině i na výlet. Vyzkoušíte je s námi? 23. 5. 2025
5 foto Hodnocení 58× Udělat dortové želé je snadné a rychlé, zvládnou ho i začátečníci 25. 5. 2025
7 foto Hodnocení 1× Kolik cukru přidat k ovoci do ovocných knedlíků? Naše rada je jednoduchá 16. 5. 2025
5 foto Hodnocení 66× Pečete řez nebo dort s ovocem a želatinou a váháte, který krém je vhodný? Poradíme 15. 5. 2025
7 foto Hodnocení 12× Ovocné tiramisu: Připravte si s námi báječně svěží dezert nejen na horké letní dny 14. 5. 2025
14 foto Hodnocení 4× Kde všude můžete využít úrodu jahod? Poradíme ty nejlepší varianty 19. 5. 2025
4 foto Hodnocení 6× Z ledového salátu nemusí být jen salát. Nabízí se více skvělých možností 18. 5. 2025