Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
4 foto Hodnocení 160× Jak upéct jitrnice? Poradíme, jak docílit dokonale upečených jitrnic bez vytečení 23. 2. 2025
5 foto Hodnocení 3× Aby se vdolky podařily, je nutné zvolit vhodnou mouku. Radíme začátečníkům 21. 2. 2025
Hodnocení 2× Tři způsoby, jak vytvarovat pěkné vdolky: I začátečník je s naším postupem zvládne 21. 2. 2025
6 foto Hodnocení 37× Jak zavařit paštiku? Játrovou paštiku můžete připravit doma a zavařit ji do zásoby 19. 2. 2025
6 foto Hodnocení 1× Vejce uvařená naměkko jsou pochoutkou nejen k snídani. Zkuste to podle nás 18. 2. 2025
8 foto Hodnocení 52× Sýrovou omáčku můžete podávat k masu, zelenině, bramborám nebo těstovinám. Skvělá je i jako dip 17. 2. 2025
13 foto Hodnocení 3× Jak opéct slaninu na pánvi, aby neprskala a byla krásně křupavá? Poradíme 12. 2. 2025
6 foto Hodnocení 3× Hruškový crumble je lahodný koláč z drobenky a ovoce. Upečte si ho s námi 8. 2. 2025
6 foto Hodnocení 1× Masopust v naší kuchyni: Tomuto období vévodí zabijačky a smažené moučníky 7. 2. 2025
5 foto Hodnocení 9× Každý typ mouky má své číslo. Pro vaše pečení je užitečné vědět, co znamenají 11. 2. 2025
8 foto Hodnocení 46× Šulánky: Bramborové šišky s lidovým názvem jsou na přípravu jednoduché 31. 1. 2025
5 foto Hodnocení 42× UHO má zbytečně špatnou pověst, ale když ji uvaříte poctivě, je výborná 6. 2. 2025