Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slavnosti moře na Kraví hoře – 8. vlna se valí na Brno!

Předposlední červnový víkend zaplaví Kraví horu rybí speciality od předních kuchařů brněnských restaurací. Na své si přijdou dospělí i děti. Návštěvníci mohou opět čekat největší grilování mořských ryb a darů moře v ČR.

Během víkendu 23. a 24. června potěší milovníky mořských specialit další velkolepé grilování na Kraví hoře. Stejně jako v předchozích letech se návštěvníkům představí Ocean48 s dalšími předními brněnskými restauracemi specializujícími se na mořské rybí speciality a dary moře. Akce Slavnosti moře svým pojetím zcela vybočuje ostatním gastronomickým festivalům, kdy kromě kvalitního exotického jídla, bohaté nabídky moravských vín, kávy a dalších pochutin, nabídne svým návštěvníkům opravdovou přímořskou atmosféru za doprovodu latinských rytmů, a to vše bez vstupného. „Bohatý doprovodný program okoření filetářská show tropických a severských ryb pod taktovkou zkušených filetmasterů Ocean48 a dále na letošní akci oslavíme novou exkluzivní leteckou linku čerstvých mořských ryb ze sultanátu Omán!“, doplňuje jednatel společnosti Martin Baráček.

Za období své krátké historie dosáhla akce velikosti jedné z největších gastronomických událostí na celé Moravě a představuje mimo jiné oslavu města Brna, jakožto města s největším počtem specializovaných prodejen čerstvých mořských ryb v celé České republice. Další prodejny můžeme najít v Olomouci a Hradci Králové.

Letošní novinkou je program zaměřený na nejmenší návštěvníky, který nabídnou spolupracující společnosti Bruno Family Park a Decathlon.

Platit za pokrmy se dá pomocí speciálních čipových karet, které je možno pořídit ve všech provozech Ocean48 a v samotném místě konání.

 

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více