Jak rychle ohřát maso, které zbylo?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 23 minutami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Dobrý večer dievčatá, včera som bola pozrieť vnukov a…“ Julia Oskerova, před 25 minutami
„hazel: Stáni, sestra chtěla dělat jen košíčky. Ale došly jí…“ tara23, před 2 hodinami
„Dobry den, vcera jsme zasvetili Prvni maj praci na…“ hazel, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 3 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 5 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hodolanská omáčka: Jednoduché jídlo z jednoho hrnce vás dostane sladkokyselou chutí a vůní po divokém koření
Máte rádi tučná jídla? Může to být v genech, zjistili vědci
Jak na klasické italské krémové rizoto s dýní? Základem je správný druh rýže, dokonalou chuť zajistí silný vývar
4. 8. 2011 13:51
Nebo maso dal do menšího kastrolku, který pak vložil do většího kastrolu s vodou a vše zakryl pokličkou. Takhle ohříval i bramborovou kaši a zejména párky a klobásky. Nemá rád párky ohřívané - vymáchané ve vodě.
4. 8. 2011 07:13
3. 8. 2011 14:44
3. 8. 2011 14:38
3. 8. 2011 14:32
3. 8. 2011 14:15
Zkusím to tak udělat, pytlíků mám doma dost.
3. 8. 2011 14:09
3. 8. 2011 14:03