Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 7 hodinami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, 11. 6. 2024 12:41
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Dobrý večer všem. Veronika.Hrozna: U nás mišmaš je směs…“ Nadja, před 7 hodinami
„Ale ten mišmaš o tom slyším po prvé, nikdy jsem to…“ Veronika.Hrozna, před 8 hodinami
„hazel: Já taky dnes jahůdky, ale ze zahrady letos poslední.…“ Veronika.Hrozna, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 12 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 18 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 19 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 21 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Přečtěte si Zobrazit více
Kam letos v Praze na šneky: Užijte si díky nim vánoční atmosféru jako za první republiky
Recepty ze zelených fazolek: Zkuste je podle Marcela Ihnačáka nebo zapečené se strouhankou
Holka u plotny radí: Jak na křehké sýrové roládky s nivou a ořechem? Podle tohoto receptu od tety Lidky chutnají skvěle
1. 12. 2011 11:36
1. 12. 2011 11:21
1. 12. 2011 11:12
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/tip...
30. 11. 2011 00:02
Na PH sa dá zvyknúť aj staršej gazdinej, ktorá je nedôverčivá...bude ju lákať otvárať a miešať, v tom prípade nezabudni, že každé otvorenie predlžuje dobu varenia.
Pekáreň už máte? Tá je lacnejšia a dá sa využiť skoro denne, hlavne, ak je vás doma viac.
29. 11. 2011 23:52
Remosky mam dokonca dve...jednu tu uplne uplne klasicku a druhu uz taku modernejsiu co sa jej da regulovat aj teplota.
Musis si ujasnit, co jedavate doma castejsie, ci omackovite jedla, alebo skor pecene. Pokial skor tie omackovite tak jednoznacne PH..a PH je do velkej rodiny ako stvoreny. Tvoja mamka ked uvidi aka je jednoducha obsluha PH, tak si pis, ze po nejakom case si trufne aj ona. PH je akurat strasne nemotorny na udrzbu....vo mne vzdy trnie a mavam zle sny, ze ho rozbijem.
Ja by som to povedala takto....PH nech prinesie jezisko a remosku nech ti prinesie narodeninko.
29. 11. 2011 20:04
29. 11. 2011 19:54
29. 11. 2011 16:29
29. 11. 2011 16:24
remosku mám taky, ale tu prakticky nevyužívám..pomaláč jede často takže můj názor je jasný
29. 11. 2011 16:11
Váhám mezi tradiční remoskou nebo pomalým hrncem. Problém je ten, že máme společnou kuchyň s rodiči a už vidím, jak mama vytahuje a obsluhuje pomaláč, nehledě na to, že z boční pozici jí bude tatik věšet bulíky na nos, kolik elektriky to ve finále sežere (ale to je u nás ohraná písnička, to jim nikdo nevysvětlí ).
Takže nevím, co pořídit. Remoska mi přijde použitelnější pro nás všechny, v pomaláči bych dělala jen já, a to mi přijde škoda.
Prosím všechny kuchařinky a kuchaříky - jak byste se rozhodli vy sami? Děkuju moc za rady
Předchozí 1 2