Jogurtová buchta

kklarik Kuchař:

Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 14 názorů

514

Suroviny

2 kelímky jogurtu
2 sklenice pol. mouky
1 sklenice cukru
2 vejce
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
Posýpka:
máslo
pol. mouka
cukr moučka
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše smíchat, dát na plech, na to ovoce + posýpka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 353 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jogurtová buchta

  • jana jana(neregistrovaná)

    Včera jsem jí dělala a je opravdu super :yes:

    Odpovědět

  • gabcule20 gabcule20

    Dnes jsem ji dělala mám trochu jiný recept ale je to zaručená dobráa rychlá buchta:-))

    Odpovědět

  • amanda amanda(neregistrovaná)

    Povedla se a je vyborna:-). ale je pravda ze jsem tam dala trosku mleka a oleje a ke drobence dala trosku skorice.Jinak sem dala jeden bilej jogurt a jeden merunkovej a na vrch merunky. Jen je trochu tenci takze priste vetsi davka nebo mensi pekacek:-))

    Odpovědět

  • tynka07 tynka07

    Dneska jsem zkoušela. Do těsta jsem ještě přidala hol. kakao, takže s drobenkou je to krásně dvoubarevné.
    Jako ovoce jsem dala nastrouhaná jablka se skořicí, cukrem a nasekanými ořechy.
    Byla to naprostá slast :D
    Skvělej receptík :-K , 8. bodík je váš :)
    PS.: když tak hodím foto ;)

    Odpovědět

  • elsancho elsancho(neregistrovaný)

    :-ptak ted jsem udelala,;-)opaluje se v troube.jogurt jsem mela jen boruvkovy velky,tak tam sel.Nahoru merunky a jahody.Tak to snad bude jedly:-)

    Odpovědět

  • ianka ianka

    roman: protože to není zásadní údaj. Každá trouba peče jinak a že je buchta hotová, snad každý pozná.

    Odpovědět

  • roman roman(neregistrovaný)

    proc neni u receptu uveden ZASADNI udaj teplota a cas!proc!:-//

    Odpovědět

  • ianka ianka

    Vynikající, zmizela ještě teplá. Použila jsem zmrazené jahody a drobenku místo másla z Hery. Pro jistotu jsem do těsta přidala trochu oleje, ale určitě by byla dobrá i bez tuku.

    Odpovědět

  • Regi T Regi T(neregistrovaný)

    Těsto jsem osladila třinovým cukrem a přidala trochu smetany, pokladla čerstvými jahůdkami. Buchtička slavila velký úspěch a skoro se celá ještě zatepla snědla :-p

    Odpovědět

  • JaruleD JaruleD

    Tak jsem buchtu upekla a měla velký uspěch,všem velice chutnala,doporučuji!!!:-p;-):yes:

    Odpovědět

  • maiksnerova maiksnerova(neregistrovaná)

    Buchta se pekne povedla a velice chutnala.Doporucuji ji zvlacnit dvema lzicema mleka a dvema lzicema oleje

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Indu, ja dávam obyčajný biely - výsledné cesto pripomína kynuté cesto, je to divné, ale návšteva si myslela, že také papajú. Ak máš kyslé ovocie, toho cukru daj trochu viac...nech vám chutí!

    Odpovědět

  • indulina28 indulina28

    no tak ten skusim ale jaky jogurty?mam doma jen ovocny:-( prosim napiste jo diky

    Odpovědět

  • glogloglo glogloglo(neregistrovaný)

    jetomocdobry

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo