Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gyóza knedlíčky

Gyóza knedlíčky, pocházející z Japonska, jsou malé masové taštičky plněné různými ingrediencemi, jako je mleté vepřové maso, zelenina a koření. Tradičně se smaží na pánvi a následně dusí, což jim dodává jedinečnou texturu – křupavé dno a jemné těsto.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

11. 6. 2024 18:17

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 595 kJ / 1 576 kcal
Bílkoviny70,97 g
Tuky57,44 g
Vláknina8,48 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,42 g
Sůl6,20 g
Sacharidy190,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přeji všem dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marketa Volfova

12. 6. 2024 10:40

Marie Svarcova: Jsou skvělé <3

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 6. 2024 08:11

:-)<3:yes::yes: u nás velmi oblíbené :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso mleté, cibulka jarní, česnek, omáčka sojová, omáčka worcesterová, olej sezamový, voda, sůl, pepř mletý, sůl, mouka hladká, voda, mouka hladká, cibulka jarní, semínka sezamová, omáčka chilli sladká, vločky chilli

TopRecepty.cz

Gyóza knedlíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wprDM