Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnový salát

Mladé kedlubny jsou skvělým komponentem do lehkých a chutných salátů. Zkuste je zajímavě dochutit pomocí neúplně tradičních dochucovadel, jakými je například avokádový olej, nebo libečková sůl.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

12. 6. 2024 09:48

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie770 kJ / 184 kcal
Bílkoviny9,14 g
Tuky0,70 g
Vláknina14,17 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 131 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy28,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na zálivku záměrně nepíši množství. To si každý podle své chutě doladí. Potřebovala jsem zlikvidovat poslední kedlubny ze skleníku, aby nezabíraly místo a tak jsem zkombinovala s ostatní zeleninou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moanka Moanka

16. 6. 2024 14:20

Vypadá lákavě… :-8 <3

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 6. 2024 12:55

zuzi777a: :-) Mňamka salátek, chutnal by mi také :-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

12. 6. 2024 10:19

Krásný salátek! Parádně zpracované kedlubny.:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kedlubna, paprika, mrkev, rajče, ředkvičky, cibule šalotka, sůl, pepř mletý, šťáva citronová, cukr, olej

TopRecepty.cz

Kedlubnový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G68q8