Segedínský guláš vznikl jako znouzectnost. Víte, jak se správně dělá?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2024 14:59
„poradte mi“ Merylas, 27. 10. 2024 09:16
Poslední příspěvky
„Hezký večer všem. Já měla dnes opečené, drobně nakrájené…“ Nadja, před 4 hodinami
„Hezke odpoledne, u nas bude cocka , vajicka - bulici oko,…“ hazel, před 5 hodinami
„Dobrý večer , my jsme dnes dojedli kapustový nákyp. A…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
2. 5. 2015 08:57
1. 5. 2015 18:26
1. 5. 2015 15:23
Dneska jsme měli krůtí kousky na houbách s rýží a zítra bude pečené kuře na másle a trošku špíčku na ovonění, a pravděpodobně k tomu brambor. kaše, hlávkový salát Jo, a polívka asi taková ta rychlá zeleninová s hrstkou rýže
1. 5. 2015 15:22
1. 5. 2015 12:57
image_1005192351.jpg
image_478110131.jpg
1. 5. 2015 11:21
Na snímku před procesem “solárka“ v MW.
20150501_114331.jpg
1. 5. 2015 09:44
1. 5. 2015 09:23
30. 4. 2015 18:35
30. 4. 2015 15:43
30. 4. 2015 12:23
Dnes k obědu pomalu pečený hovězí krk s krémovou kaší, na odpoledne jsem připravila střechu s tvarohem a banánem a k večeři upeču sekanou.
29. 4. 2015 11:48
29. 4. 2015 11:15
29. 4. 2015 10:33
28. 4. 2015 16:19
A že má chuť na něco kyselého.Protože s kyselým ksichtem jsem nepochodil,byl místo norm. vepřového guláše - segedín A máme i na zítra,tím lépe,guláš se alespoň “rozleží“
20150428_125546.jpg
20150428_164635.jpg
Předchozí 1 … 1357 1358 1359 1360 1361 … 2472 Další