Co dnes uvařit?
Když jsem ještě chodila na 1. stupeň základky, tak moje teta občas v sobotu vařila gulášovou polévku (ale byl to vlastně řidší guláš). Do schránky mi hodila lístek, abych přišla, a tak jsem rovnou ze školy šla s dětmi, které tam bydlely poblíž, na její vynikající gulášovku s houskou. A protože si strejda do polévky dával maggi, tak já musela také, i když jsme ho doma nepoužívali a já ho nepoužívám dodnes.
U nás momentálně hustě sněží
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 10 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„tara23: kdysi, když ještě byla mamka, jsme ji dělali často.…“ Nadja, před 10 hodinami
„Nadja: Nadi tuhle pomazánku mám ráda. Mažu jí i na veku.…“ tara23, před 17 hodinami
„My měli nudlovou polévku a Petr si chtěl dát svíčkovou, ale…“ Nadja, před 17 hodinami
Nejnovější recepty Více
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 1 hodinou
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 19 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jáhly dříve sloužily jako surovina pro výrobu kořalky. Lepší jsou ale v kaši, polévce nebo v jahelníku!
Křehký mandlový croissant na plech: Křupavý koláč s vůní mandlí snadno vyrobíte i z kupovaného listového těsta
Retro okénko: Vzpomínáte na punčák? Upečte si oblíbený zákusek českých cukráren
Černá buchta ze Lhotky (i dort)
Nadja
Hodnocení receptu je 4,4 (5×)