MASOVÁ ROLÁDA
Poslední diskuze
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, před 3 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Tyjo to jsou rady. Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a…“ durmanCZ, před 3 hodinami
„Severinka: já ji koupila v Lidlu, ale ze zahrady je určitě…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Hezkou neděli,dnes Španělský ptáček s rýží“ mimosa, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 5 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 10 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
17. 9. 2011 08:16
16. 9. 2011 23:15
16. 9. 2011 17:49
15. 9. 2011 16:46
15. 9. 2011 16:10
21. 5. 2011 20:20
20. 5. 2011 18:01
Napadlo mně až dnes, když jsem roládu dělal (vždy tak 1x za měsíc),že bych se měl s mojí zkušeností podělit.
Když vytvořím základní plát z masové placky naklepáním, nebo i ze mletého masa(dělám to na mikrotenu), vkládám různé párky, salám, šumku, papriku, okurku a podobně včetně koření. Také dávám smažená vajíčka , jako většina kuchařek,ale já měl problém při rolování, že mi to vytékalo všude. BYLO MI PORAZENO A TO JE TA RADA. z ROZŠLEHANÉHO A OCHUCENÉHO VEJCE UDĚLAT amoletu,jako selskou, bez mouky a tu pak přenést na plát masa a pak pokračovat ve svinování - je to mnohem ,MNOHEM snadnější. Znáte li to tak mne omluvte, že zdržuju.