MASOVÁ ROLÁDA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 10 hodinami
„Poděkování “ yanull, 10. 12. 2025 18:14
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 10. 12. 2025 17:52
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, ja dnes nevarim, jdeme oslavit nasi snach…“ hazel, před 10 hodinami
„Pekný deň vám želám dievčatá. U nás sa dnes po rannej hmle…“ Julia Oskerova, před 15 hodinami
„Nadja: Nadji ty se s tím nemažou😂a jistě musíš mít ještě…“ Simona Skolakova, před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
17. 9. 2011 05:16
16. 9. 2011 20:15
16. 9. 2011 14:49
15. 9. 2011 13:46
15. 9. 2011 13:10
21. 5. 2011 17:20
20. 5. 2011 15:01
Napadlo mně až dnes, když jsem roládu dělal (vždy tak 1x za měsíc),že bych se měl s mojí zkušeností podělit.
Když vytvořím základní plát z masové placky naklepáním, nebo i ze mletého masa(dělám to na mikrotenu), vkládám různé párky, salám, šumku, papriku, okurku a podobně včetně koření. Také dávám smažená vajíčka , jako většina kuchařek,ale já měl problém při rolování, že mi to vytékalo všude. BYLO MI PORAZENO A TO JE TA RADA. z ROZŠLEHANÉHO A OCHUCENÉHO VEJCE UDĚLAT amoletu,jako selskou, bez mouky a tu pak přenést na plát masa a pak pokračovat ve svinování - je to mnohem ,MNOHEM snadnější. Znáte li to tak mne omluvte, že zdržuju.