MASOVÁ ROLÁDA
Poslední diskuze
„Poděkování “ Kacenka999, před 39 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 2 hodinami
Poslední příspěvky
„Moc děkuji za kalendář na následující rok, kalendář jsem…“ Kacenka999, před 37 minutami
„Nadja: Nadi moc děkuji“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Dobré ráno, dnes varím kotol boršču, aj na 2-3 dni. Po ňom…“ magdalenka, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
17. 9. 2011 05:16
16. 9. 2011 20:15
16. 9. 2011 14:49
15. 9. 2011 13:46
15. 9. 2011 13:10
21. 5. 2011 17:20
20. 5. 2011 15:01
Napadlo mně až dnes, když jsem roládu dělal (vždy tak 1x za měsíc),že bych se měl s mojí zkušeností podělit.
Když vytvořím základní plát z masové placky naklepáním, nebo i ze mletého masa(dělám to na mikrotenu), vkládám různé párky, salám, šumku, papriku, okurku a podobně včetně koření. Také dávám smažená vajíčka , jako většina kuchařek,ale já měl problém při rolování, že mi to vytékalo všude. BYLO MI PORAZENO A TO JE TA RADA. z ROZŠLEHANÉHO A OCHUCENÉHO VEJCE UDĚLAT amoletu,jako selskou, bez mouky a tu pak přenést na plát masa a pak pokračovat ve svinování - je to mnohem ,MNOHEM snadnější. Znáte li to tak mne omluvte, že zdržuju.