MASOVÁ ROLÁDA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 9 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: já nechci nic, chci zachovat chut hrušek.…“ tara23, před 9 hodinami
„Dobry vecer, ted jsem dodelala mexicke guacamole a vecer…“ hazel, před 9 hodinami
„tara23: já do nich přidávám badyán, skořici, hřebíček ,…“ Jajajajaapaja, před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
17. 9. 2011 06:16
16. 9. 2011 21:15
16. 9. 2011 15:49
15. 9. 2011 14:46
15. 9. 2011 14:10
21. 5. 2011 18:20
20. 5. 2011 16:01
Napadlo mně až dnes, když jsem roládu dělal (vždy tak 1x za měsíc),že bych se měl s mojí zkušeností podělit.
Když vytvořím základní plát z masové placky naklepáním, nebo i ze mletého masa(dělám to na mikrotenu), vkládám různé párky, salám, šumku, papriku, okurku a podobně včetně koření. Také dávám smažená vajíčka , jako většina kuchařek,ale já měl problém při rolování, že mi to vytékalo všude. BYLO MI PORAZENO A TO JE TA RADA. z ROZŠLEHANÉHO A OCHUCENÉHO VEJCE UDĚLAT amoletu,jako selskou, bez mouky a tu pak přenést na plát masa a pak pokračovat ve svinování - je to mnohem ,MNOHEM snadnější. Znáte li to tak mne omluvte, že zdržuju.