MASOVÁ ROLÁDA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 10 hodinami
„PAMĚŤ“ DavidF, 16. 10. 2025 14:05
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 13:09
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas polevka cizrnova s mrkvi a crouton,…“ hazel, před 10 hodinami
„Hezký den, u nás svítí sluníčko, ted mi Simča rozesmála😁. …“ tara23, před 18 hodinami
„Hezký den dnes zeleninová polévka a sumeček s bram.kaší a…“ Simona Skolakova, před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
17. 9. 2011 05:16
16. 9. 2011 20:15
16. 9. 2011 14:49
15. 9. 2011 13:46
15. 9. 2011 13:10
21. 5. 2011 17:20
20. 5. 2011 15:01
Napadlo mně až dnes, když jsem roládu dělal (vždy tak 1x za měsíc),že bych se měl s mojí zkušeností podělit.
Když vytvořím základní plát z masové placky naklepáním, nebo i ze mletého masa(dělám to na mikrotenu), vkládám různé párky, salám, šumku, papriku, okurku a podobně včetně koření. Také dávám smažená vajíčka , jako většina kuchařek,ale já měl problém při rolování, že mi to vytékalo všude. BYLO MI PORAZENO A TO JE TA RADA. z ROZŠLEHANÉHO A OCHUCENÉHO VEJCE UDĚLAT amoletu,jako selskou, bez mouky a tu pak přenést na plát masa a pak pokračovat ve svinování - je to mnohem ,MNOHEM snadnější. Znáte li to tak mne omluvte, že zdržuju.