Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„Poděkování “ RubyRom, 12. 12. 2025 19:07
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 12. 12. 2025 16:47
Poslední příspěvky
„U nás hovězí na pórku, brknedlíky“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„Hezký den dnes zeleninová polévka a řízečky z panenky a…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Dobré ráno, u nás dnes bude vývar z kuracích skeletov,…“ magdalenka, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
31. 12. 2011 11:31
http://ekonomika.idnes.cz/ekonomika.aspx?y=ekonomi...
31. 12. 2011 11:18
i tu polevecku pamatuju, chodila jsem z ni mame uzdibavat
31. 12. 2011 11:05
Otevřu noviny - tam Lenin. Otevřu rádio - tam Lenin. Mám doma ještě konzervu - bojím se ji otevřít!
31. 12. 2011 10:56
31. 12. 2011 10:40
Nejlepší hrachovou polévku dělávala moje babička, z kostky
A pivíčka na pouti...malý plastový půllitřík, v něm tuhé želé nahnědlé barvy a nahoře kopeček cukrové tvrdé pěny. Než jsme se prolízali k želé, jazyky jsme měli krásně odřené
31. 12. 2011 10:05
31. 12. 2011 10:02
srettko, kam na ty fotky chodíš - snad doma nemáš zásoby?
31. 12. 2011 10:01
31. 12. 2011 09:58
Ten med ale byl !!! To byly takové obrovské kusy, prodavač je měl na špalku a sekerou odsekával kusy a dával je do kornoutů. To byl med, který se nenechal vůbec ukousnout, musel se jen cucat, a jak byl slaďoučký !!! Nejradši jsem měla, když mi do kornoutu shrnul i pár drobků, které vznikaly při sekání. Ty mohl člověk vzít do pusy celé a převalovat je hodně dlouho, než se rozpustily.
Na nějaký čas pak turecký med úplně zmizel, potom se zase na poutích objevilo něco, čemu prodavači říkají turecký med, ale je takový měkký, dá se ukrojit, i ukousnout a s tím původním nemá vůbec nic společného, snad jen tu sladkou chuť.
31. 12. 2011 09:57
31. 12. 2011 09:56
31. 12. 2011 09:55
31. 12. 2011 09:55
31. 12. 2011 09:45
trochu vzpomínání
31. 12. 2011 09:44
Předchozí 1 … 3 4 5 6 Další