Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„PAMĚŤ“ DavidF, 16. 10. 2025 15:05
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 14:09
Poslední příspěvky
„hazel: Stáni JanaPa,sem chodí,ale nepíše je to škoda,také…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„tara23: tak se zabíjačkou to máme stejné - rypáček, ouška a…“ Nadja, před 4 hodinami
„Jajajajaapaja: biskupy - hezky upečené jsou velká…“ Nadja, před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
31. 12. 2011 12:31
http://ekonomika.idnes.cz/ekonomika.aspx?y=ekonomi...
31. 12. 2011 12:18
i tu polevecku pamatuju, chodila jsem z ni mame uzdibavat
31. 12. 2011 12:05
Otevřu noviny - tam Lenin. Otevřu rádio - tam Lenin. Mám doma ještě konzervu - bojím se ji otevřít!
31. 12. 2011 11:56
31. 12. 2011 11:40
Nejlepší hrachovou polévku dělávala moje babička, z kostky
A pivíčka na pouti...malý plastový půllitřík, v něm tuhé želé nahnědlé barvy a nahoře kopeček cukrové tvrdé pěny. Než jsme se prolízali k želé, jazyky jsme měli krásně odřené
31. 12. 2011 11:05
31. 12. 2011 11:02
srettko, kam na ty fotky chodíš - snad doma nemáš zásoby?
31. 12. 2011 11:01
31. 12. 2011 10:58
Ten med ale byl !!! To byly takové obrovské kusy, prodavač je měl na špalku a sekerou odsekával kusy a dával je do kornoutů. To byl med, který se nenechal vůbec ukousnout, musel se jen cucat, a jak byl slaďoučký !!! Nejradši jsem měla, když mi do kornoutu shrnul i pár drobků, které vznikaly při sekání. Ty mohl člověk vzít do pusy celé a převalovat je hodně dlouho, než se rozpustily.
Na nějaký čas pak turecký med úplně zmizel, potom se zase na poutích objevilo něco, čemu prodavači říkají turecký med, ale je takový měkký, dá se ukrojit, i ukousnout a s tím původním nemá vůbec nic společného, snad jen tu sladkou chuť.
31. 12. 2011 10:57
31. 12. 2011 10:56
31. 12. 2011 10:55
31. 12. 2011 10:55
31. 12. 2011 10:45
trochu vzpomínání
31. 12. 2011 10:44
Předchozí 1 … 3 4 5 6 Další