Rcept na marinované ryby za syrova
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Na jakých otáčkach mixéru mixovat pyré?“ veronika_straka, 4. 8. 2025 05:09
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 26. 7. 2025 17:28
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. Však udělej, já dělala dnes, Věrka…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Dobry vecer, u nas dnes pikatni polevka z cervene cocky.…“ hazel, před 6 hodinami
„tara23: Věrko, já také miluji zmrzlinu, říkám, že jsem…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
25. 1. 2015 22:27
www.adresa.odp
25. 1. 2015 22:06
25. 1. 2015 22:03
sc20150125-215829.jpg
sc20150125-220025.jpg
25. 1. 2015 21:50
25. 1. 2015 21:09
Adresu je ale lepší kopírovat (Ctrl+C) a vložit (Ctrl+V) než opisovat, aby se tam něco nespletlo - stačí maličkost a už to nenajde.
Adresu najdeš vždy nahoře na stránce, tady je:
www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=3583#prispevek
Když Ti něco nebude jasné, ozvi se třeba SZ.
25. 1. 2015 16:26
25. 1. 2015 16:18
25. 1. 2015 15:59
Stejně se vkládá i do komentářů k receptům.
25. 1. 2015 15:52
25. 1. 2015 14:36
http://www.rybikucharka.cz/recepty/marinovane-ryby...
např.
http://www.rybikucharka.cz/recepty/marinovane-ryby...
3 slanečci, 1/8 litru mléka, 1/8 litru vody, 3 lžíce oleje, 1 citrón nebo 1/8 litru octa, 3 lžíce kyselé smetany, 4 dkg cibule, 6 dkg kořenové zeleniny ( celer, mrkev, petržel), 6 zrnek pepře, 3 zrnka nového koření, 1 bobkový list.
Slanečky namočíme do zředěného mléka na 6 hodin. Pak je stáhneme z kůže, rozpůlíme a vykostíme. Mlíčí prolisujeme do mísy a za stálého míchání přikopáváme olej, citrónová šťávu nebo ocet. Podle chuti přidáme kyselou smetanu. Slanečky zatočíme, upevníme párátkem, složíme vrstevnatě do porcelánové mísy s cibulí nakrájenou na kolečka a kořenovou zeleninou krájenou na nudličky. Přidáme koření a vše zalijeme utřeným mlíčím. Nádobu povážeme pergamenem a dáme do studena. Druhý den podáváme.
25. 1. 2015 10:37
"Hezkou neděli všem kuchařinkám a kuchařům. Jsem tady teprve krátce a prosím o radu, sháním recept na marinované ryby, jak je dělávala maminka...byly za syrova (vozila si je z Německa v malém kyblíku), nakládala je do smetany s divokým kořením a kořenovou zeleninou, byly výjimečné. Myslím,že se jednalo o slanečky. Nikdo z rodiny je neumí a tedˇuž mě je nenaučí. Tak kdyby náhodou někdo znal ten postup, budu ráda."