Poslední diskuze
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, před 3 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Tyjo to jsou rady. Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a…“ durmanCZ, před 3 hodinami
„Severinka: já ji koupila v Lidlu, ale ze zahrady je určitě…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Hezkou neděli,dnes Španělský ptáček s rýží“ mimosa, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 5 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 11 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Přečtěte si Zobrazit více
Minutkový hovězí guláš: Maso naložené předem do oleje je křehké a měkké, správný gulášový šmak dodají cibule i kapie
Tvarohovo pudinkové řezy z listového těsta: Nadýchaný vláčný dezert s jemnou náplní chutná božsky a zvládne ho i začátečník
Jaké potraviny si na vzít pustý ostrov aneb Karanténa bez obav
25. 9. 2009 20:11
Dala jsem 9 vajec, 270g mouky, 180g cukru a 3 lzice kakaa. Vajicka jsem cele uslehala s cukrem do tuheho kremu, potom jsem pridala mouku kakao a pul prasku do peciva.
Pekla jsem to na 180C v elektricke troube presne 40 minut.
Tak ted nevim, jestli malo prasku do peciva???
25. 9. 2009 16:55
Tak jsem se zaregistrovala :D
Jinak potvora se chladi v lednici a korpus se pece.
25. 9. 2009 16:21
25. 9. 2009 16:04
mam otazku kolik gramu ma klasicky cesky prasek do peciva? Ja tady dostanu jenom prasek do peciva v krabicce nenaporcovany
Taky jsem hledala jahodovy kompot po celem meste a nic.
25. 9. 2009 10:52
25. 9. 2009 10:29
A pádim do postele, jsem řádsky nachlazená....
25. 9. 2009 10:21
25. 9. 2009 10:07
25. 9. 2009 09:59
4930_r67iketyjryjfg.jpg
25. 9. 2009 09:45
25. 9. 2009 09:44
b_4255.gif
25. 9. 2009 08:35
25. 9. 2009 08:34
25. 9. 2009 08:23
25. 9. 2009 08:17
1 2 Další