ADŽIKA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Hezký den u nás dnes rybí polévka z amura a vepřové na…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Hezký den, u nás dnes řízky ( kotleta, panenka, kuř. prsa )…“ tara23, před 3 hodinami
„Pekný deň, u nás polievka z fazuľkových strukov s…“ magdalenka, před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15. 7. 2018 19:13
- tady na Topkách je uveden recept https://www.toprecepty.cz/recept/54680-adzika-zele...
- Na Labužník.cz https://www.labuznik.cz/recept/adzika/ a https://www.labuznik.cz/recept/adzika-gruzie/ a https://www.labuznik.cz/recept/adzika-pikantni-vyb...
- Na Recepty.cz https://www.recepty.cz/recept/adzika-9984
- Na netu jsem našla prodejce:
- Koření od Antonína https://www.koreni.cz/obchod/korenici-smesi/adzika...
- https://www.zbozi.cz/hledani/?q=ad%C5%BEika%20rece...
Snad si vybereš.
15. 7. 2018 12:12
26. 10. 2009 08:37
25. 10. 2009 12:24
25. 10. 2009 12:20
Použití: adžika je aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí.
Takže jsou asi dvě Adžiky - jako pasta a sypká.
25. 10. 2009 12:19
25. 10. 2009 11:40
Recept. 2x Pl koření Zlaté kuře.
2x Pl jedkého oleje
2x Pl tmavého piva
1x Pl -...adžiky .. ???
4 str. rozmačkaného česneku.
Vše se promíchá a nechá 1 hod.odležet.Rozpálíme troubu na 170°C
Kuře potřeme a pečeme a nezapomwnem podlévat. Jde to i bez ???, ale když to má být !! díky Václav