ADŽIKA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 23. 12. 2025 17:24
„Poděkování “ mika59, 20. 12. 2025 16:49
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: děkuju, Simčo, už je pryč. Vzala jsem si…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Hezký den Marci krásný dort jsi udělala,je výstavní😋 Juli…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Dobré ráno, aj u nás sa včera dojedalo - kapustnica,…“ magdalenka, před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15. 7. 2018 18:13
- tady na Topkách je uveden recept https://www.toprecepty.cz/recept/54680-adzika-zele...
- Na Labužník.cz https://www.labuznik.cz/recept/adzika/ a https://www.labuznik.cz/recept/adzika-gruzie/ a https://www.labuznik.cz/recept/adzika-pikantni-vyb...
- Na Recepty.cz https://www.recepty.cz/recept/adzika-9984
- Na netu jsem našla prodejce:
- Koření od Antonína https://www.koreni.cz/obchod/korenici-smesi/adzika...
- https://www.zbozi.cz/hledani/?q=ad%C5%BEika%20rece...
Snad si vybereš.
15. 7. 2018 11:12
26. 10. 2009 07:37
25. 10. 2009 11:24
25. 10. 2009 11:20
Použití: adžika je aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových směsí.
Takže jsou asi dvě Adžiky - jako pasta a sypká.
25. 10. 2009 11:19
25. 10. 2009 10:40
Recept. 2x Pl koření Zlaté kuře.
2x Pl jedkého oleje
2x Pl tmavého piva
1x Pl -...adžiky .. ???
4 str. rozmačkaného česneku.
Vše se promíchá a nechá 1 hod.odležet.Rozpálíme troubu na 170°C
Kuře potřeme a pečeme a nezapomwnem podlévat. Jde to i bez ???, ale když to má být !! díky Václav