Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 11 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Pěkný podvečer , dnes jsem udělala koprovou omáčku s…“ MarcelaPa, před 22 minutami
„Hezký den polévka kapustová se žampiony a knedlíky s…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Julia Oskerova: Juli i mi děláš chutě, lečo bude brzo.…“ tara23, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 9 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 20 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Hostiny na dvoře Přemysla Otakara II. měly nechutné pauzy s husím brkem a o chleba staral chlebarius
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky
Severské koláčky skoleboller jsou ideální odměnou za vysvědčení. Víme, jak je připravit…
1. 4. 2016 21:42
Nevíte někdo, jak zabránit tomu, aby se srnčí hřbet při vyklápění rozpadl? Forma byla vymazaná, vysypaná, chuťově byl super, ale byl totálně rozpadnutý
img_6483_6254251.jpg
img_6493.jpg
img_6495.jpg
1. 4. 2016 18:10
1. 4. 2016 14:25
Jsem ráda, že jsem diskuzi našla, ještě hledám oblíbené recepty
1. 4. 2016 12:52
1. 4. 2016 11:40
1. 4. 2016 11:14
1. 4. 2016 08:43
1. 4. 2016 08:43
Tak to bylo krásně přehledné a teď se tu ztrácím...
31. 3. 2016 17:14
p1040006.jpg
p1040008.jpg
31. 3. 2016 10:15
30. 3. 2016 17:21
30. 3. 2016 16:08
30. 3. 2016 15:56
Kaše zbyla, tak dnes k ní jsou kuličky z mletého masa.
30. 3. 2016 13:26
Jaroušku, na tvojí maminku si tedy nikdo nepřijde.
p1040004.jpg
30. 3. 2016 11:13
Předchozí 1 … 1119 1120 1121 1122 1123 … 2371 Další