Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Zapečené brambory s brokolicí, slaninou, rajčetem, sýrem camembert a to vše zalité smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 gabi.ticha 15 min
Mrkvový salát jako od babičky: Tajemství vyvážené šťavnatosti i křupavosti tkví ve dvojitém strouhání, pak je základ nejlepší
7 foto Retro okénko: Čokoláda Studentská pečeť je tu skoro půl století! V roce 1975 stála 11,80 Kčs, a patřila tak mezi dražší pochoutky