Panýrování
Názvem "panýrování" se označuje obalování v různých surovinách. Nejčastěji v tzv. trojobalu, což je mouka, rozšlehané vejce a strouhanka.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Názvem "panýrování" se označuje obalování v různých surovinách. Nejčastěji v tzv. trojobalu, což je mouka, rozšlehané vejce a strouhanka.
Prosecco je italské šumivé víno. Název tohoto vína je odvozen od vesnice, která je součástí Terstu… Číst dál
Proso je obilnina z čeledi lipnicovitých a spolu s pšenicí a ječmenem patří k nejstarším kulturním… Číst dál
Provensálské bylinky je směs bylinek původem ze slunné jihovýchodní Francie. Název je odvozen od… Číst dál
Pučálka je staročeské jídlo našich předků. Základem je naklíčený hrách, který lze připravit ve… Číst dál
Puding připravujeme z pudingového prášku, což je vlastně bramborový nebo kukuřičný škrob, ochucený… Číst dál
Pufování je proces výroby, kdy při vysoké teplotě, tlaku a rychlém odpaření vlhkosti dosáhneme… Číst dál
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové.… Číst dál
Bouillabaisse je francouzská polévka z místních ryb a mořských plodů. Musí obsahovat nejméně 3… Číst dál
Carpaccio je naložené hovězí maso, případně tuňák nebo losos. Maso je nakrájené na plátky silné… Číst dál
Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál
Celestýnské nudle patří mezi tradiční rakouské zavářky do polévky a své příznivce si našly i v… Číst dál
Čočka jedlá je jednoletá rostlina dlouhého dne. U nás se moc nepěstuje, dováží se k nám hlavně z… Číst dál
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Co je to relish? Příloha, která podtrhne chuť jídla. Uplatní se i při grilování
Roman Staša radí, co si připravit k hokeji za 15 minut: Na toast použijte fígl s máslem, říká vítěz MasterChefa