Skvele! Vyborny a rychly napad! Jen jestli mohu poradit, tak ja bych nakrajela okurku na tensi kolecka a pote pouzila na vykrajovani tvaru vykrajovacky na vanocni cukrovi. Mozna by to dalo mene prace a spoustu zajimavych tvaru na vyber.
Petra: V jistem slova smyslu souhlasim, ale ja varim v Americe a tam ty bujony sou jsou hrozne male a prakticky bez klasicke chuti na co jsme zavykli v Cechach, takze souhlasim a proto rikam, ze se to musi doplit vodou dle vlastni chuti. Navic zde nerozdeluji mouku na ruzne druhy, tak ono to houstne hodne rychle, ale dekuji za komentar, muzete zkusit upravit dle sve vlastni chuti :)Lenka
Drobek: Pisi z Ameriky a tady se da koupit spousta veci, da se koupit vcelku, naporcovany, zmrazeny nebo i uzeny, jen ztrati trosku te barvy, ale na chuti to ma trochu "smoked" prichut. Mozna ve secialni masne najdete I v Cechach, pokud ne, klasicke platky take staci, ale s kuzi jsou lepsi neb maso neztrati vlastni stavu a neni suche. Pokud delam bezkuze tak treba platky jeste rikryji alobalem aby maso nevysusilo.
1 2 Další