Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Snídaně pro velké jedlíky

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

7. 12. 2015 17:34

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 356 kJ / 324 kcal
Bílkoviny18,29 g
Tuky21,84 g
Vláknina0,68 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 481 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy13,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pripravujeme-li snidani pro vice lidi, znasobime mnozstvi ingredienci proporcim.

Taktez misto kecupu se daji pouzit ruzne omacky jako napr. Tabasco, kreativite se meze nekladou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kadlik Kadlik

11. 12. 2015 13:44

Kouzelné!!!
Něco podobného si občas dělám - říkám tomu - prkýnko moravského zemana!!! Jenom já tam mám domácí uzenou bokovinu, místo plátků osmažené slaniny, a kyselé okurky, a sterilované beraní rohy, a kousek nějakého zrajícího sýra, hermelínu, nivy... a na zapití pochopitelně pivo!!!!!!:-))

tejaja tejaja

8. 12. 2015 14:21

Casey: V pohode píš bez interpunkcie, takých receptov je tu veľa a nie je ich problém prečítať.;-)

Casey Casey

8. 12. 2015 13:40

Vitko: Cary a hacky klidne doplnte, name klavesnici to bohuzel nejde, tak predem dekui :)

spagetka spagetka

8. 12. 2015 11:00

Vitko: interpunkci může doplnit jen moderátor nebo admin. Pokud recept zkopíruješ k sobě a vložíš znova, objeví se jako tvůj recept ;-) Receptů bez interpunkce nebo třeba ve slovenštině tu máme plno a myslím, že to fakt nevadí, čitelné a srozumitelné to přece je.:yes:

Vitko Vitko

8. 12. 2015 10:58

pokud to autorovi nebude vadit tak doplním háčky a čárky.

Jana Pá

8. 12. 2015 10:46

Ota: ano, máme háčky i čárky, jenže autor žije v Americe, takže bude asi problém s klávesnicí ;-), ale např. já to normálně přečtu !
K receptu nemám připomínku, dala bych si jen polovinu, ale šlo by to:-p

Ota

8. 12. 2015 10:33

Nic proti seznamu surovin.
Jen upozornění: čeština má i háčky a čárky.
Rama není máslo.
Pokud je slanina opečená (a nevyndáme ji), pak po opečení klobásy musí být spálená.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: pro velké jedlíky www recept na bokovinu

Suroviny: vejce, mléko, sýr, chléb, klobása, kečup sladký, rajče, máslo, slanina, máslo, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Snídaně pro velké jedlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jN9y