Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele cookies

Neuvěřitlný :) krása :)

Krásnej úlovek a krásnej výsledek :)

Pro čerstvé shitake po celý rok a ušetření mnoha peněz doporučuju houbový substrát na pěstování:-)

Nadja: Díky za fotky, vždycky se leknu jak to,že tam mám fotky,když jsem nedával :-))

Díky to byla rychlost:) je to výborný:)

děkuji za recept jdu na to :)

V životě bych to nestrčil do pusy :-(( vždyť to rovnou můžu jíst psa:-(( každopádně obdivuji strávníky,že to pozřeli:-((

Dělaji jsem o víkendu za 3 dny asi 3kg cuket a bylo to výborný :-)

Vypadají skvěle:) přidávám do oblíbených :)

Děkuji za recept, jdu vyzkoušet:)

lucka: med má být správně řidký, pokud je při vaření už hustý hrozí,že scukernatí ve sklenicích a nebo z toho bude karamel:)
Radši řidší, i nějaké včelý jsou řídké, než hustý bez léčivých účinků pampelišky:)