Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele dadulka111

Znám, dělám a doporučuji. Je to výborné.

Jana Pá: Uskladnit v suchu ve slupce. Ale Vy už je máte vyloupané, tak buď zavařit nebo jenom hermeticky uzavřít, aby nežlukly.

To vypadá zajímavě. Určitě vyzkouším.<3:yes:

mmmaaaccciiikkk: Díky, vyzkouším.

Prosím, jak to chutná s tím octem?

To by mohlo být dobré! Určitě vyzkouším.

Mohu se, prosím, zeptat, co je to sladěnka? Děkuji za odpověď.

Šlehačkové peču i na slano. Před pečením natřu rozšlehaným vejcem, osolím a posypu mákem , sýrem, kmínem nebo různým kořením. Trochu osolím i těsto.

No - nejsem bůhví jaká kuchařka a proto nerada kritizuji recepty, dokud je nevyzkouším, ale zde musím. Pokud já budu připravovat "čínu" , musím mít všechny suroviny připraveny předem. Nevěřím tomu, že bych to vše podle tohoto receptu stihla připravit při vaření.

hosta: Možná se autorka receptu spletla a místo salámu napsala česnek.

Jana Remkova: My jsme studentskému řízku říkali obalovaný český nebo gothajský salám. Toto by už byla, pro nás studenty na koleji, složitější příprava.

Naposledy jste si prohlédli