Udělaly jste mi chutě, škubánky si občas dělám jen polité máslem, na chlupaté knedlíky (bosáky)jsem nějak pozapoměla. Dííííky za připomínku. Mám raději starou dobrou českou kuchyni, než kung pao nebo podobná jídla.
Celkem jsem se pobavila. Nechápu proč mazat tolik nádobí, když se výborně uvaří vše v jednom hrnci. Dále nechápu proč bych si kazila chuť tolika masoxy. Stačí přeci sůl pepř kmín a majoránka.
Hodně podobný salát si dělám již hodně dlouho.Při vaření kuřecí polévky. Oberu maso a nakrájím, část zeleniny nastrouhám. Pórek nakrájím na dobno a uvařím v trošce vody, kterou potom přidám do polévky. Do mísy s vařenými a vychladlými těstovinami přidám všechny suroviny a buď majonézu nebo tatarku jak kdo má chuť.
Já jsem si udělala salátek malinko jinak. 10 oloupaných rajčat na kousky, pórek na drobno jsem spařila, potom jen 1dl. majonézy a s rohlíkem to nemá chybu.
1 2 3 … 5 Další