Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Eva Marie

To by mohlo být moc dobré. Určitě vyzkouším.

Také jsem si gulášek upekla povedl se mi a chutnal. Přidala jsem trochu vody asi 1,5 dl a na pekáč jsem nedala alobal, ale přikryla jsem ho poklicí.

Udělaly jste mi chutě, škubánky si občas dělám jen polité máslem, na chlupaté knedlíky (bosáky)jsem nějak pozapoměla. Dííííky za připomínku. Mám raději starou dobrou českou kuchyni, než kung pao nebo podobná jídla.

Celkem jsem se pobavila. Nechápu proč mazat tolik nádobí, když se výborně uvaří vše v jednom hrnci. Dále nechápu proč bych si kazila chuť tolika masoxy. Stačí přeci sůl pepř kmín a majoránka.:-p

U nás se špikové kosti vaří ve vývaru potom se morek vyklepne na krajíc chleba osolí a s cibulkou to nemá chybu.

jarda Kadic: Ano taky si na magi a kostky hrachovky pamatuji.

Taky to zkusím, musí to být mňamka.

Taky nechápu proč kostka, pokud mám doma zeleninu.;-) Jinak ji dělám také tak, jen místo krup dávám rýži. A trocha majoránky neuškodí.

Vypadá to dobře jen nevím co to jsou spätzle.;-(

Já taky nepoužívám mouku k zahuštění, ale používám kde to jde bramborovou kaši v prášku.:yes:

Také nevím kdyby MMacicekk napsal/a jednoduchá tak by to bylo OK.

Hodně podobný salát si dělám již hodně dlouho.Při vaření kuřecí polévky. Oberu maso a nakrájím, část zeleniny nastrouhám. Pórek nakrájím na dobno a uvařím v trošce vody, kterou potom přidám do polévky. Do mísy s vařenými a vychladlými těstovinami přidám všechny suroviny a buď majonézu nebo tatarku jak kdo má chuť.

Já jsem si udělala salátek malinko jinak. 10 oloupaných rajčat na kousky, pórek na drobno jsem spařila, potom jen 1dl. majonézy a s rohlíkem to nemá chybu.

Naposledy jste si prohlédli