Katule:Já osobně jsem toto jídlo vařila jak ze žampionů, ale z těch mě to nenadchlo tolik, jako ze směsi poctivě nasbíraných lesních houbiček. Z těch je to skutečně lahoda...
Klariska: Děkuji za příspěvek... Díky němu jsem zjistila, jaké jsem se dopustila pro kuchařku neodpustitelné chyby. V záplavě všeho možného koření jsem popletla výrobce výše uvedené kořenící směsi "Pozdrav z Káhiry". Samozřejmě, že se jedná o Kotanyi. A přesně jak uvádíte Vy, tato 25g směs skutečně obsahuje fenykl (6%), mátu, kurkumu (26%) a dále pepř, sůl (28%), petžel, koriandr a hnědý cukr. Takže jsou-li mezi námi odpůrci kořenících směsí, tak můžou použít jednotlivé ingredience. Samozřejmě, že tím nic nezkazí.
1 2 3 4 Další