v jednoduchosti je síla.... ale když se usmažený losos dá pak dojít na cca 8 minut do trouby na max 80 stupňů, je to ještě lepší jinak díky za inspiraci
já jsem tento jednoduchý ale dobrý recept malinko poupravil.... rozmíchal jsem kečup s dijonskou hořčicí a oliv. olejem, potřel rozválené těsto... zabalil párečky do parmské šunky a do těstíčka... poté těstíčko potřel rozšlehaným vajíčkem s kmínem a trochou sladké zauzené papirky a pekl při 220st C cca 15 minut
recept je jednoduchej, rychlej a výsledek chutnej.... jen to chce malinko víc koření, a koleno při pečení potřít hořčičnou omáčkou ... trochu víc pepře a do "vývaru" dát lžičku domácího sádla.... péct půl hoďky pod poklicí a pak půl hoďky pod grillem ....
Jumanji: tak to někdy zkus a uvidíš.... dělám takhle vývary vždy... tedy když se mi zrovna junior nevrací ze školky domů a já jinej už v mrazáku nemám... dělám to tak jak s kuřecím tak i s hovězím...
Ahoj nofrona?!
děkuji za recept a já bych jen dodal, do škvaření přidám pár stroužků česneku, pár kuliček nového koření a 2 bobkové listy, a škvařím veeeeelmi pomalu aby se ingredience nepřepálily ...sádlo pak dostane naprosto dokonalou "jinou" chuť a já osobně ho každý čtvrt rok musím dělat celé rodině
Ahoj nofrona?!
děkuji za recept a já bych jen dodal, do škvaření přidám pár stroužků česneku, pár kuliček nového koření a 2 bobkové listy, a škvařím veeeeelmi pomalu aby se ingredience nepřepálily ...sádlo pak dostane naprosto dokonalou "jinou" chuť a já osobně ho každý čtvrt rok musím dělat celé rodině
děkuji za recept a já bych jen dodal, do škvaření přidám pár stroužků česneku, pár kuliček nového koření a 2 bobkové listy, a škvařím veeeeelmi pomalu aby se ingredience nepřepálily ...sádlo pak dostane naprosto dokonalou "jinou" chuť a já osobně ho každý čtvrt rok musím dělat celé rodině
děkuji za recept a já bych jen dodal, do škvaření přidám pár stroužků česneku, pár kuliček nového koření a 2 bobkové listy, a škvařím veeeeelmi pomalu aby se ingredience nepřepálily ...sádlo pak dostane naprosto dokonalou "jinou" chuť a já osobně ho každý čtvrt rok musím dělat celé rodině