Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele hannka

chválím recept! trochu jsem k tomu složení měla nedůvěru, že výsledek nebude moc chutý, ale všem chutnal:-p jsem s marcipánem začátečník, tak jsem začala tímto, přece jen není finančně nákladný tolik jako ostatní marcipánové hmoty a pracovalo se s ním skvěle, tak u něj už asi i zůstanu:-)

nádherný!! dá se někde najít postup a tu čokohmotu? nebo se dá koupit? díky! takový dort je snad škoda sníst.. ještě že ty mé dorty nikdy nejsou tak pěkné, aspoň nám jich není líto;-)

misza: moc děkuji za tak podrobné rady! Dnes se na to chystám, prozatím raději jen z piškotového těsta, na zkoušku, ať pak "naostro" vychytám chybičky.. tak drž mi palce:) a vám všem přeji dobrou chuť a pěknou neděli. a ještě jednou moc děkuji, tak podrobný popis jsem nikde nenašla a já ho potřebuji:)

Na první pokus vážně krása! teda nejen na první:) taky se na tu svou prvotinu chystám, tak jsem zvědavá jak to dopadne.. nebyla by prosím i fotka jak vypadala hmota, ten plát, když se dával na dort? musí to být dokonalý kruh? díky!

recepty jsou super!! jen pokračuj!! není to standartně psaný recept, ale to je spíš výhodou, tak jen dál:) spoustu lidí to určitě navnadí, někomu nic neřekne, ale koho to naštvě, tak to je škarohlíd:)

U tety v Jablunkově se vařila vždy z lihu. a myslím, že nejen u tety:) ten rum bude už nějaká verze pro nemístní, ať přežijou víc než jednoho loka:-D
ale neříkám, s tím rumem to nemusí být vůbec špatné..

www.gotic.cz/zaznam/558/ - tady je i ta původní

Tohle je doma naše oblíbené jídlo:) jen do toho masa nedáváme rýži, ale rozmočený rohlík a majoránku. a omáčku musím dělat ze 2 protlaků a to ikdyž dělám jen z 0,5 kg masa, protože chuť téhle rajské s tou šťávou z paprik je prostě jedinečná!! a báječná:-))

při počtu osob 2 a mimino, které smažené stejně nejí, asi nemá cenu ani zapínat troubu, ale jak nás bude víc, určitě vyzkouším! líbí se mi už jen to, že nemusím stát tak dlouho u té pánve:-))

dobrota! dělala jsem i lehčí verzi ;-) bez šlehačky a i tak byl výborný!

už vím, co bude zítra na oběd:) miluji zeleninu, ostatní doma zase maso, tak se podělíme:) a hlavně s tím nestrávím celé nedělní dopoledne.. díky za recept:)

tenhle koláč dělám často, je neuvěřitelně snadný a dobrý:) ale do toho tvarohu dávám mléko.. a dost, určitě minimálně 0,3 litru. možná proto se to pořád sypalo..

Naposledy jste si prohlédli