Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,80 g |
Tuky | 20,40 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Moje poznámka
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Nejnovější recepty
Brokolicová polévka se sýrovými noky
Přidáno před 56 minutami
Ovarová polévka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Suchošová rybí pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí stehno s pečenou mrkví a květákem (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí ball tip sous-vide
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno sous-vide
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý mrkvový dort
Neregistrovaný před 6 minutami
Svíčková na smetaně
dominikdusek626 před 7 minutami
Mrkvové řezy s mascarpone
Neregistrovaný před 10 minutami
Zapečený květák s těstovinami a sýrem
Neregistrovaný před 11 minutami
Suchošová rybí pomazánka
Neregistrovaný před 15 minutami
Sernik
Neregistrovaný před 22 minutami
Bramborové knedlíky, které mě dostaly...
Neregistrovaný před 22 minutami
Buchta Himálaje
Neregistrovaný před 24 minutami
Zeleninový salát
Neregistrovaný před 25 minutami
Trdelník...maxi
Neregistrovaný před 26 minutami
Tématické fráze:
marinada na veprove maso,
červené fazole recept,
jak upravit lososa,
country fazole recept,
country recepty,
vepřové maso country,
super recepty z vepřového masa,
vepřové country maso,
jak upravit žampiony,
marinády na maso,
vepřové country,
veprova panenka marinada,
marináda na vepřovou panenku,
recepty maso,
marinády na vepřové maso,
jak se dela marcipan,
co z vepřového masa,
výborná marináda,
vyborna marinada na maso,
country fazole
Suroviny:
maso vepřové,
žampióny,
rajče,
cibulka jarní,
fazole červené ve slaném nálevu,
nať petrželová,
marináda
Komentáře (40)