Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkova sekaná v čemkoli

Hodnocení receptu je 5,0 (41×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 110 min

110 min (110 min příprava)

28. 3. 2011 05:42

Suroviny

Porce: víc, než sem čekal

Nutriční hodnoty

Energie16 049 kJ / 3 836 kcal
Bílkoviny288,38 g
Tuky259,18 g
Vláknina22,80 g
Cholesterol 1,76 g
Sodík 1,20 g
Sůl2,34 g
Sacharidy78,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Taky Jana

11. 8. 2014 16:10

Hanka:Nevíte někdo, co je vlastně s Kadlíkem?

Hanka:

Hanka

11. 8. 2014 10:59

Hanka:no jo to maso prostě zdražilo..už to stojí ted skoro 100,.i ten ořez...:-(

Hanka

11. 8. 2014 10:57

Kadlik:Ahoj, nenech se vyvést z míry, já ti dávám za pravdu...u nás se taky vaří ve velkém a to jen pro 2-3 lidi a jíst jedno jídlo třeba s jinou přílohou 2i 3 dny je normální..někteří to tak prostě nemají, asi mají i větší kapitál, tak je nech, máš dobré recepty--ale ořez za tak málo tu neseženu--a košilku už vůbec ne....já jí měla taky zásoby,:-):yes: :-(ale už jsem všechnu použila na sekačku, závitky a jiné dobroty které do ní jsem balila...v normálním řeznictví to tu nemají..ale začnu pátrat...a ted už mě napadlo i kde...otevřeli totiž jatka, které předtím zavřeli!!tam se optám...:-):yes::-p

Liska741 Liska741

19. 6. 2012 15:02

naprosto nepředloženě jsem si otevřela tvoje recepty v práci a mám plnou hubu slin .. Kadlíku .. ty jsi gastroterorista ... :yes::yes::yes::-K:-K:-K

jasmina

12. 4. 2011 16:44

senky!jsem na tom stejně Kadlík a už jsem tam,s tou sekanou taky dva kluci dospěláci sekanou mezi dva chleby s křenem okurek lepší než salám tvrdí.Jinak Kadlik:yes::-K

Mariata Mariata

11. 4. 2011 19:50

Recept super, zajímavé věci, co jsem nevěděla(kapusta v mrazáku a že se dá košilka koupit). Díky a hlavně nekonči. Na protivy kašli.;-)

Zuzka Zuzka

11. 4. 2011 13:54

olina16: Tak to jste Oli dobrá. Podle mě si každý, kdo má na starosti dům, děti, zvířata, zahradu atd.. rád uleví jídlem uvařeným na 2 dny. A sekaná např. je skvělou obměnou, jeden den karbenátky, druhý den sekaná... Vařím cca 27 let, ale málokdy se mi povede uvařit oběd tak, aby nic nezbylo, nemám ráda, když někdo řekne, můžu si přidat a ono už není.. taky se to předem neodhadne.

olina16

11. 4. 2011 11:48

Já neznám vaření jednoho jídla na několik dnů. Vařím jen tolik porcí, kolik je strávníků a takové množství, aby se vše u oběda (nebo večeře) snědlo a nezůstaly žádné zbytky. A co týká mého dotazu ohledně postupu, tak pokud je recept napsán tak jak je, divím se, že už se na něco podobného nezeptal někdo dávno přede mnou. Když píšeš recepty tímto stylem, myslela jsem, že máš smysl pro humor. Zřejmě jsem se spletla, tak se hluboce omlouvám.

Simona Skolakova Simona Skolakova

11. 4. 2011 08:04

olina16:co by za to jinde dali,kdyby měli sekanou možná i týden.;-)Já pokud mám třeba na víkend něco v plánu,zvláště v létě tak to uvítám,nemusím běhat okolo plotny.;-):-D:yes:

senky senky

11. 4. 2011 07:57

olina16:Celý víkend sekanou? Mám dva dospělé syny a ti klidně:-!Mimochodem,nikdo Tě nenutí.;-)

senky senky

11. 4. 2011 07:54

Kadlik:Kadliku neé,když vidím v nových receptech "Kadlikovo/a .." otvírám ho jako první.:-D Čtu jej se zalíbením a dokonce pro pobavení okolí i předčítám(manželovi-ten by mohl jít k Tobě do učení,co Ty na to?).:-O;-)

spagetka spagetka

11. 4. 2011 07:47

Já plně souhlasím s žížalkou - baví mě číst i jiný styl receptů, než přesný a "správně" napsaný postup - mimochodem, co je vlastně správný postup psaní receptů - vezměte si i půvabný styl M.D.Rettigové - vraž do toho...
Olina 16 - u nás dost běžně se navaří jídlo na víkend, protože jsme na výletech apod. a klidně i tu sekanou jíme v sobotu i neděli a nikdy to nikomu nevadilo...jen třeba obměním přílohu, nebo barvu zelí.
Kadlíku - piš dál - 100 lidí, 100 názorů - stůj si za svým :yes::yes::yes:

srettka

11. 4. 2011 07:40

kadlas neblbni, musíš brát na zřetel, že ať se třeba rozkrájíš, stejně se nezavděčíš všem. co člověk, to názor. ber to tak, že jsou tvoje recepty v kurzu a že se najde pár rýpalů, co právě jejich úspěšnost nezkousnou. snad tě neodradí ta špetka negatíva, když tu převažuje pozitivno. nenech se otrávit;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

11. 4. 2011 07:08

Kadlik:Kadlíku,tak to by byla škoda.Promysli to ještě,tvoje recepty psané s vtipem tu budou chybět.;-)Doufám,že jsi se nenechal otrávit,vždycky se najdou lidi,kteří nebudou souhlasit,ale tak to je,to je život.;-):yes:

zizala zizala (moderátorka)

11. 4. 2011 06:57

Já se přiznávám, že je pro mne osvěžující si občas přečíst recept, který je napsaný trochu jinak. Ale já všeobecně ráda čtu, takže recept napsaný takhle mě nepobuřuje. Jan Neruda třeba napsal recept na husí krev ve verších. Při vkládání receptu není nikde podmínka, že recept musí být stručné vyjádření pracovního postupu. Svého času tu psal recepty Jan.Alois, taky svérázně. I srettka píše zajímavým slohem, ještě mám v živé paměti její první recept a komentáře kolem něj. A rozhodně se mi takový recept čte lépe než ten, kde je napsáno "sčekovat" a jiné zpotvořeniny.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kadlikova jak dlouho pict sekanou omeleta podle nerudy sekana v kosilce sekaná podle rettigové sekaná recept sekané maso v kapustovém listu m.kadlikova jak balit sekanou jak píct sekanou pracovní postup při výrobě sekané omeleta (podle nerudy) co uvarit ze sekane kdy je hotová sekaná jak na štavnatou sekanou sekaná na neděli vyroba sekané na zabijačce recept z kaderave kapusty recepty sekana zabíjačková sekaná

Suroviny: ořez vepřový, vejce, strouhanka, cibule, česnek, koření, majoránka, pepř, kmín celý, tymián, sůl, petrželka sušená, paprika čerstvá červená, listy kapustové mražené, bránice

TopRecepty.cz

Kadlíkova sekaná v čemkoli

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6mNR