Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele head chef

To nevím, je pravda, že plantain jsem snad od té doby v obchodě neviděla. Možná bych zkusila batáty (sladké brambory), ale odzkoušené to nemám. Pokud vás něco napadne a vyzkoušíte to, tak dejte vědět, jak to dopadne ;-)

Dnes jsem dělala pařížský podle tohoto receptu již po několikáté manželi k narozeninám. Je to jeho nejoblíbenější a pokaždé se zatím povedl. Díky :-K

To vypadá úžasně. A věřím, že tak i chutná. Perfektní na posílení imunity v této době chřip ek. Určitě vyzkouší: yes:

Díky za inspiraci. Dostala jsem teď nějaké giga velké cukety z mamčiné nadúrody :-) Tak bych je chtěla zpracovat nějak zdravě, ale zároveň aby to jedl i manžel a syn. Což je dost těžký úkol. Ale tvoje placicky by mohly projít. Zkusím a dám vědět :-p Co na ně říkal tvůj manžel? Chutnaly mu?

To vypadá dokonale a zdravě. Určitě vyzkouším :-)

Taky může výt moc dobré. Tvoje varianta stojí za vyzkoušení :-)

Vypadá to krásně :) Jak se venku trochu zlepší počasí, tak hned půjdu ven nějaké pampelišky natrhat.

Můžu se zeptat k čemu se tahle zálivka hodí?

Dnes jsem je vyzkoušela a byly opravdu výborné. Všichni si je pochvalovali. Přidávám bodík :yes:

Dnes jsem dodělal perníčky ze zbytku těsta, jsou opravdu výborné a vypadají moc hezky. Na ukázku přidávám pár foteček. Chaloupka není žádné umělecké dílo :D

Právě jsem udělala těsto podle tohoto receptu (akorát jsem přidala trošku kakaa, mám ráda perníčky tmavší). Těsto jsem dala do mísy odložit, ale nedalo mi to a trošku jsem oddělila a udělala několik perníčků hned. A jsou fakt výborné, úplně křehounké.. Jsem zvědavá, jaké budou ze zbytku těsta, který nechávám odležet.. moc se těším a přiděluji bodík :)