Výborná podzimní polévka, na zahřátí ideální!
Ozdobeno bazalkou a lístky koriandru.
A protože máme rádi ostrá jídla, zde přidávám pár gramů papričky Ohnivec.
Konečně jsme sehnali zdroj nejen mozečku. Plíce, jazyk, srdíčko, testes... Jsou to delikatesy na sváteční tabuli. Děkuji za inspiraci, dám vědět co výsledek. Ale předem vím, že to bude úchvatné!
Pedro123: Zdravím fajnšmekry! Dříve často vařené jídlo, které znám od babičky, vařili jsme často v devadesátkách, dnes čím dál vic je obtížné sehnat suroviny. Veterinární správa se chová jako sám Pánbůh, co diktuje co ano a co ne. Máte-li však kamarády zemědělce, dá se sehnat všechno!
Džuveč je super jídlo s mnoha variantami.
Tento recept jsem ještě nevařil zkusím jej, jakmile budou na statku Letařovice prodávat České jehněčí. (Mají jej v turnusech)
🤔Pamatuji džuveč již z menzy VŠZ v Suchdole v osmdesátých letech, jenže to se nedá s tímto rovnat. Ale tenkrát už mi chutnalo🤩, nojo, a taky mi bylo 46 míň 😋
Ozdobeno bazalkou a lístky koriandru.
A protože máme rádi ostrá jídla, zde přidávám pár gramů papričky Ohnivec.
Až budu mít hotovo, dám vědět. Nejlepší hodnocení je od vnoučat, kdy koláč zmizí než pomyslite 🤩
Tento recept jsem ještě nevařil zkusím jej, jakmile budou na statku Letařovice prodávat České jehněčí. (Mají jej v turnusech)
🤔Pamatuji džuveč již z menzy VŠZ v Suchdole v osmdesátých letech, jenže to se nedá s tímto rovnat. Ale tenkrát už mi chutnalo🤩, nojo, a taky mi bylo 46 míň 😋
1 2 3 … 11 Další