Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Jasnovidka

Tohle je prostě základ na tu nejlépší fazolovou polévku co znám. Pokaždé může být i podle fantazie kuchařky trošku jiná. Letos je plno hub a tak dnes je s pravými čerstvými hřiby a přichucená trochou houbového koření, aby "dohnala" chuť sušených hub. Zbyla jedna klobáska a tak tam taky může být. Prostě ten recept je moc dobrý a já jsem za něj autorce vděčná. V původní i upravené podobě je prostě bezvadný a díky za něj! :-K

To vypadá dobře! Hned zítra vyzkouším! Udělám k nim řezance - minutku z hovězího steaku, křehký salát, už se těším! Děkuji za recept! <3:-K

Děkuji za recept. I když se to zdá jednoduché, jsem za něj ráda, protože nemám dost zkušeností z remoskou, kterou jsem si pořídila na chatu. Nejsem zvyklá dávat do Francouzských brambor vařená vejce a používám běžné mléko nebo smetanu, ale myslím, že to vůbec nevadí si jej trochu přizpůsobit. Základní postup a přibližný čas pečení mi pomůže, díky.:yes:;-):-K

Klasický dobrý "segedin", vařím jej občas, takže recept si člověk občas rád připomene. U nás se podává se smetanovou tečkou, ale i bez ní se dá jíst:-, kdo nechce zjemňovat a vyrovnat kyselost zelíčka. Podle tohoto receptu se musí podařit i začínající kuchařince. Děkujeme! :-K Já už nespěchám, takže vařím bez "papiňáku". :yes:

gabriela: Běžný jev. Pomazánka se musí dělat a konzumovat čerstvá, není vhodná na delší uskladnění, jako třeba sýrová.;-)

Moc děkuji za recept a inspiraci. To byla "mňamka", manžel chválil. Dnes zkusím podruhé, tak snad se to povede zase. nemám sice tak pěkné ty nočky, byly to spíš válečky, ale jemné, dobré. Ještě jednou díky autorce receptu a hezký den všem! ;-):yes:

Moc dobrá pomazánka, kapary a kvalitní dijonská hořčice tomu dá ohromný šmrnc! Kdo má rád výraznější chuť, lze přidat i trochu ančovičkové pasty. Některé pomazánky z tuňáka bývají trošku tekutější, tato díky Lučině a vejci pěkně drží našlehaná. Jen to kari mi tam v receptu moc nesedí, ale každý si okoření podle sebe. Je to bezva recept a dělám již opakovaně. Díky za něj a doporučuji. Podle mé zkušenosti je více cítit rybinou levnější konzerva tuňáka (např. Giana), tuňák exkluziv (např. Franc Josef) tolik "nevoní", dávám víc tuňáka a konzervy míchám, tak jsem to odpozorovala. :-)

Recept: Babčák
Tak lidičky, chuť byla velká, ale čerstvé houbičky v lednu žádné a tak jsem vyzkoušela variantu se sušenými, jelikož žampiony se mi zdály trochu méně výrazné. Sušené houby přelít vroucí vodou a nechat cca 10 minut namočené (já nechávám, až to vychladne) a pak scedit, šťávu z hub použiji k dalšímu vaření, houbičky nasekat a jde to taky! Děkuji autorce za inspiraci a vřele doporučuji!<3:yes:

Dnes jsem zkoušela. Zajímavý nápad! Já je ale neměla tak úhledné jako na fotografii. Jednak chléb se mi trošku kroutil a potom jsem neměla tolik vajec, takže jsem rozšlehala a nalila na šunku, na to sýr. Formu jsem raději trošku vymazala sádlem, ven šly bezvadně. Použila jsem kvalitní šunku, ale obyčejný eidam, takže za mne trošku fádní chuť, příště strouhnu třeba parmazán nebo jiný výraznější sýr, event., trošku česneku do vajíčka. Manžel nápad také ocenil. :yes::-)

Včera jsem dělala tvarůžkovou poprvé a byla jsem mile překvapena. Jednoduchý recept, díky za něj a je opravdu výborná! Použila jsem jarní cibulku a troškou té její zelenější částí ozdobila jednohubky. Místo másla jsem použila Ramu s máslem a mořskou solí. Recept se bude hodit i na Silvestra a rozhodně mezi ostatními pomazánkami nezapadne, ale vhodně je doplní. ;-)

Naposledy jste si prohlédli