Tuňáková pomazánka s kapary

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Pomazánky 45 názorů

Suroviny

1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
1 vanička lučiny ( 200g)
2 vejce natvrdo
2 lžičky dijonské hořčice
1 lžíce kaparů ( já použila 8 ks posekaných velkých)
1 lžička kari ( kdo má rád, přidá, kdo ne, vynechá)
petrželka
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 45 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Tuňáka necháme okapat, rozmačkáme jej a smícháme spolu s lučinou, hořčicí, kořením, posekanými kapary a vejci a zelenou petrželkou. Dochutíme, dosolíme podle potřeby.

Poznámka

Tuto pomazánku jsem našla ve starším časopisu Albert

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 268 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tuňáková pomazánka s kapary

  • 1974andrea 1974andrea(autorka receptu)

    zujali: Tak ať chutná ;-):-K

    Odpovědět

  • zujali zujali

    Uritě vyzkouším. kolikrát přemýšlím so k věčeři tak mám inspiraci. Děluji. :-):-*:yes:

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea(autorka receptu)

    Katastrophe:Díky, jsem moc ráda, že chutnalo;-):-K

    Odpovědět

  • Katastrophe Katastrophe

    Neměla jsem ji takhle krásně nazdobenou, ale i tak rychle zmizela :-8 je výborná, děkuji za recept :-K

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea(autorka receptu)

    Koubkova:Jiřinko, díky za fotečku;-):-K

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea(autorka receptu)

    Koubkova:Jiřinko, díky za vyzkoušení a moc mě těší, že jste si i s okurkami pochutnali:-K

    Odpovědět

  • Koubkova Koubkova

    Pomazánka vynikající ,neměla jsem kapary tak jsem dala kys. okurku, chut tunáka, je intenzivní:-p:yes:

    Odpovědět

  • Jitkas Jitkas(neregistrovaný)

    Eliza: rekla jsem pouze teoreticky to, co vyjadrila prakticky Rebeka.Recept je perfektni,alespon podle meho gusta,takze problem bude asi(stale podle mne) v konzerve tunaka.Zapomela jsem jen na jednu podstatnou "chytrarnu",kupujte radeji vetsi(hmotnostne) konzervy.Je tam lepe viditelna kvalita tunaka. z

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Jitkas: Myslím, že lidi zbytečně podceňuješ a stavíš se za chytrou. Mám zkušenost, že většina lidí v mém okolí kvalitu pozná a samozřejmě ji i kupuje...;-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Jitkas: díky za info.. přesně tak jsem to dělala.. šťourala vidličkou, nechtěl jít, mrška, ven:-O

    Odpovědět

  • Jitkas Jitkas(neregistrovaný)

    Tunak v konzerve: jak ve vlastni stave tak v oleji, musi byt kompaktni a tuhy.Uvedomte si, ze 90% toho,co vam prodavaji,neni tunak,ale mene podradne ryby.Takze,lepe v oleji,tam to jde mene nasvindlovat(ve vlasni stave i ten kvalitni je mekksi a vodnaty).Tunak je kvalitni, kdyz ho musite z konzervy primo vystouchnout silou a jeste ho tam ku zustane.

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Danca: tak já nevím, já tam chuť tuňáka cítila docela intenzivně.. možná je to i tím, jakou konzervu dáme, navíc já měla v olivovém oleji, ne ve vlastní šťávě.. ale nevím, čím by to mohlo být..

    Odpovědět

  • Danca Danca(moderátorka)

    Pomazánka je dobrá, jen se mi v ní skoro ztrácí chuť toho tuňáka, a to je mi líto, protože ho mám ráda.:-K

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea(autorka receptu)

    Pajaja:Pavlí zkus, je fakt moc dobrá;-)

    Odpovědět

  • Pajaja Pajaja

    Občas mi tu pár receptíků unikne. . . A tahle pomazánka je, Andrejko, jeden z nich. Krásné a už mám uloženo na vyzkoušení. :-p:yes:+

    Odpovědět

1 2 3

Tématické fráze: kapary tuňáková pomazánka kapary co je to kapary recept kapari obrázek kapari recept kapari recepty s kapary co jsou kapary tuňáková pomazánka recept kapary recepty recepty na kapari kapari co je to pomazanka z tunaka rybí pomazánka s kapary luxusní tuňáková pomazánka co je to kapari kapari recepty capari pomazánka z lučiny s okurkou a vejcem

Zapomněl/a jsem heslo