Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské brambory z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

27. 9. 2020 08:14

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 829 kJ / 2 110 kcal
Bílkoviny161,79 g
Tuky90,35 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 1,91 g
Sodík 4,26 g
Sůl9,71 g
Sacharidy153,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept byl připravován dle kuchařky ,,Pečeme zdravě a chutně,,

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jasnovidka Jasnovidka

22. 6. 2021 10:54

Děkuji za recept. I když se to zdá jednoduché, jsem za něj ráda, protože nemám dost zkušeností z remoskou, kterou jsem si pořídila na chatu. Nejsem zvyklá dávat do Francouzských brambor vařená vejce a používám běžné mléko nebo smetanu, ale myslím, že to vůbec nevadí si jej trochu přizpůsobit. Základní postup a přibližný čas pečení mi pomůže, díky.:yes:;-):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, maso uzené, vejce, mléko, smetana, vejce, cibule šalotka, pažitka, máslo, máslo, pepř

TopRecepty.cz

Francouzské brambory z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J3LD