Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele lichma

Po tomto receptu sahám, když chci pohostit větší společnost. Ještě nikdy jsem nelitovala. V této marinádě jsem upekla i vepřová líčka a byla luxusní. +:-)

Právě jsem ho dodělala a na polevu jsem použila jen jednu zakysanou smetanu a celou tabulku čokolády. I toto množství stačilo na potažení celé buchty. A je opravdu vynikající :-)):yes: +1

Koupila jsem dvě kila čerstvých líček a budu je připravovat už podruhé, tentokrát k slavnostnímu velikonočnímu obědu. Vřele tento recept doporučuji. I "frfně", které nesnáší tučné maso a hužvičky slupnou líčko a nenimrají se v něm. Je to opravdu luxusní maso za dobrou cenu a v této úpravě naprosto bezkonkurenční:yes::yes::-))

Kabanos jsem nahradila zbytkem hovězí pečeně, která zůstala od včerejška, protože děti jí hlavně omáčku a maso mi zůstává. Do tohohle jídla se báječně hodilo. Dobrůtka. Posílám bodík :-)

Toto těsto jsem použila pod nádivku maminčina falešného hruščáku. Tence vyválené vyšlo na dva velké plechy. Nádivku jsem udělala z dvojnásobné dávky a přidala do ní mletý perník. Jen se po něm zaprášilo. Děkuji za báječný recept a přidávám bod.:-):-)

:-))Málem ani nestačila vychladnout. Včera se po ní jen zaprášilo a dnes jsem pekla druhou. Do sněhu jsem přidala i trochu malin. Báječně provoní a zákusek je ještě lahodnější. Myslím, že je to jedna z mála úprav rybízu, která chutná dětem i dědečkům:-D