Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele marta2119

citronek: Já to dělala do klasické dortovky.

marta2119: Mě taky ne, kamarádka mi poradila, že to musím lít z větší výšky a rychle ????

Tak jsem dneska zkusila, moc dobré. Ale nepovedly se úplně ty pruhy, nevíte čím to může být?

Tak převzato z jiného webu: "Tuhle vychytávku hospodyňky v minulých dobách používaly, když nebylo k sehnání pekařské droždí. Droždí lze použít na přípravu kynutého pečiva. Musíte však vzít mnohem větší dávku, než u droždí běžného – s moukou dávkujeme bramborové droždí půl na půl. Bramborové droždí je dobré před pečením mírně naředit vodou, aby se s moukou lépe promísilo."
Včera jsem si ho udělala, tak čekám co to udělá a chci vyzkoušet a také jsem marně pátrala kolik vlastně ho mám dát :)

Naposledy jste si prohlédli