Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí hrnkový pšenično-žitný chléb

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 5. 2020 13:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie575 kJ / 137 kcal
Bílkoviny13,41 g
Tuky7,88 g
Vláknina2,52 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy1,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kůrka je krásně křupavá, ale ne tvrdá a chléb se dá jíst i třetí den, i když samozřejmě nejlepší je čerstvý a ještě teplý.

Může se nechat kynout i přes noc, to jsem zkusila taky.

Mouky jde kombinovat různé, jen je třeba dodržet množství.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí chleba z droždí hrnkový pšeničnožitný domácí chléb top recepty pšeničnožitný chléb z droždí

Suroviny: mouka hladká pšeničná, mouka žitná, mouka špaldová hrubá, sůl, kmín celý, vejce, olej, droždí čerstvé, cukr, voda

TopRecepty.cz

Domácí hrnkový pšenično-žitný chléb

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6O9V