Červenou čočku mám doma, ale pokaždé, když jí vařím, tak se z ní odloupnou jakési šlupky, které se nedají jíst, takže veškerá snaha vždycky končí v porcelánu . A přitom jí máme doma tak rádi, ale asi mám volšový ruce nebo co
Jituš:nemusí to být den do předu, ale musí to být vychladlé. Salko se dá koupit už hotové, husté a puding vychladne za chvíli, takže v tom nevidím problém.
Hmmm, tak tomu říkám recept na dvě věci. Je super, že množství je uvedené, že vyjde na dva pekáče, ale z kolika množství surovin, to jaksi chybí. Kolik čeho? Jak dlouho se to peče? Při kolika stupních? Trochu víc rozepsat a je to.
clupmi: ježiš klídek, ty jsi startovací, ale já tě nechtěla naštvat, jen mám svůj názor a pouze jsem poukázala na to, že takových receptů je tu spousta. A co se týká langošů, tak těch je tu taky víc, ale většina z nich má jiné suroviny, každý je dělá jinak, což se o palačinkách říci nedá. Možná by nebylo od věci naučit se přijímat kritiku.
1 2 3 … 6 Další