Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele radiator

Malinka89: Pokud jde o nastavení teploty trouby. Někdy peču koláče v plechové formě, někdy v keramické u které nastavím teplotu vyšší. Nicméně záleží i na tom v jaké výši máte mřížku v troubě.
Proč se těsto nechává odležet? Podle odborníků je u většiny těst minimální doba odpočinku až 2 hodiny v lednici, záleží na druhu těsta. Odpočinek umožní, aby se chutě jednotlivých ingrediencí lépe propojily. U těst s kypřícim práškem je důležité nechat těsto odpočinout, aby se kypřidla mohla projevit.
Ale máte pravdu, už několikrát jsem koláč z tohoto těsta pekla hned po zpracování a byl dobrý.
Do tvarohu dávám pudinkový prášek protože se během pečení neroztéká.
Jinak mě těší že i tak vám koláč chutnal😊

Elivet: Těší mě, že jste recept vyzkoušela a karbanátky vám chutnaly😊

grysi: Dobrá volba s tím erythritolem👍

Marie Svarcova: Děkuji Marie a těší mě, že polévka chutnala 🙂

Tonja: Dobrý den, netuším proč nebyly vaše bagely křupavé🤔 ...ty moje křupavé byly

Marie Svarcova: Vyzkoušeno už na "návštěvě" a všem chutnala:-)

Děkuji, ráda experimentuji;-)

Přidala jsem fotografie buchtiček s vanilkovým krémem. Z tohoto receptu, v upraveném množství, lze udělat buchtičky. Těsto nemusí kynout a tak je příprava jídla oproti klasice rychlejší.

mischelinka: těší mě, že jste s receptem spokojená:-)

lenka.janatkova: Děkuji Lenko:-)... pomalu už je čas perníčky upéct, aby byly o Velikonocích měkké.

Naposledy jste si prohlédli